mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2016-08-19 12:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fml, Matīsa tirgus. 20 eur izkūpēja par kaut kādiem apskretušiem darzeņiem un augļiem, kas jau atnākot mājā ir iepuvuši, un paēst no tiem tāpat nesanāk. 2 picas būtu bijis vērtīgāks ieguldījums.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]crescendo
2016-08-19 13:09 (saite)
Saldētavā dzīvo ledus, gaļa, ogas un milti.

Ja nopietnāk, a kā tieši zaļumus saldēt un pēc tam patērēt? ir kāda metode bez 'samalt un stūķēt ledus kubiņu trauciņos'?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dute
2016-08-19 13:12 (saite)
es sagriežu un salieku kastītē, pēc tam tikai pagrābju un beru klāt ēdienam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-08-19 13:14 (saite)
nobildē kādu kastīti, kad sanāk? Es cenšos iztēloties kā tas viss nekļūst par ledusgabalu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dute
2016-08-19 13:26 (saite)
nekļūst, viss ir irdens, tāpat kā nesasalis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]crescendo
2016-08-19 13:31 (saite)
aaaaaaaaaa dillles!

bet saki, šis darbojas arī ar tiem zaļumiem, ko absolūts (= salāti, nevis garšvielas).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vilibaldis
2016-08-19 13:59 (saite)
salātiem nedarbojas, spinātiem darbojas :)
liekot kastē baigi rūpīgi jānosusina, tad nav ledus klucis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2016-08-19 19:52 (saite)
salātiem laba recepte ir ielikt maisiņā, to piepūst ar gaisu, aiztaisīt tā lai tas gaiss tur paliek un tad uzreiz ledusskapī. un katru reizi to procedūru atkārtot. turas drusku ilgāk nekā bez maisiņa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?