mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2014-11-19 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man ir dusmas uz visiem hipijiem, kas nepotē bērnus un nestājas grūtniecības uzskaitē. un tad viņiem uznāk nieru iekaisums un drebuļi, un tad viņi ir jāved uz slimnīcu, un tas ir jādara tiem, kas viņiem ir atvēlējuši dzīvesvietu. un dakteriem ir jādara kaut kāds emergency izņēmums, strādājot par velti, lai gan šāda pakalpojuma R-valstīs nav, un jāuzņemas atbildība par nepilnvērtīgu aprūpi, jo tie cilvēki nav pagadājuši sev pat bezmaksas EVAK karti, kas noņemtu vismaz 1 nulli izdevumu summai. ok, šoreiz tika cauri bez hospitalizācijas par 1000 / dienā, bet citu reizi? un vai viņi patiešām būs veseli pēc šīs vienas antibiotiku kūres? un vai ar bērnu viss būs labi?
beigās viņi teiks, ka viņu dieviņš viņus izglāba, bet reāli vienmēr viņus glābj citas fiziskas personas, kam tas rada raizes un apgrūtinājumu, un kas varbūt cer, es nezinu, ka tas pats dievs viņiem par to atlīdzinās, bet realitātē tā bezatbildība ir vienkārši noziedzīga.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2014-11-19 20:55 (saite)
ēē? nenolasīju mesidžu. tad poteties vai nepotēties? vai vispirms izstudēt bioloģju un medicīnu, lai pieņemtu tik elementāru lēmumu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2014-11-19 21:02 (saite)
Ja lēmumu grib pieņemt pats uz savu galvu, tad vajag izstudēt medicīnu vai bioloģiju, tā gan.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2014-11-19 21:18 (saite)
Bet lēmums taču ir jāpieņem. Arī nestudējušiem. Es ticu zinātnes progresam un potēm. Bet es neesmu studējusi medicīnu vai bioloģiju. Tad ko - man nevajadzēja potēt bērnus? Es vienkārši īsti nesaprotu, kādus secinājumus tu vedini izdarīt no šī. Ja tu neesi studējis medicīnu un bioloģoju, tad labāk nedari neko? Nelieto medikamentus, nepotējies?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2014-11-19 21:23 (saite)
Pie tam "es ticu" - tas šai gadījumā nav ticības jautājums, bet loģiskās domāšanas ķēde, kas tevi noved pie zināmies secinājumiem. Visa medicīnas vēsture kaut vai. Ja vien tu esi kaut cik par to lasījis un interesējies. Vai pa ausu galam dzirdējis skolā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]usne
2014-11-19 21:32 (saite)
Vedinu uz to, ka ir vakcīnas, kuras ir būtiskas, ir tādas, kuras nav un iespējams zāļu kompānijas bizness, ir tādas, lai tās izveiktu ir jāveic papildus izmeklējumi, lai neiedzīvotos lielākās veselības problēmās. Savukārt, ja cilvēks ir tā ka absolūti dumjš ir pilnīgi vienalga vai viņš potē visu pēc kārtas vai pilnīgi neko.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]usne
2014-11-19 21:35 (saite)
Priekš tam ir ārsts, kurš paskaidro un informē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2014-11-19 21:46 (saite)
Nu par to jau ir runa. Priekš tam ir ārsts. Bet paša cilvēka vispārejā izglītotība nosaka to, kādu ārstu (vai kaktu dakteri) viņš izvēlēsies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?