mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2013-04-09 16:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ingmārs: tad, kad mazais rādītājs būs uz 8, tad varēs ēst.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]blond
2013-04-09 19:38 (saite)
ā, nu nē, es domāju to knifu, ka jebkura gaļa pēc uzcepšanas, vienalga - uz pannas vai krāsnī, ir jāapsedz ar foliju, jāpārliek pāri vel kāds dvielītis un jāļauj vismaz savas 10 minūtes atpūsties, tikai šai stadijā viņa iegūst īsto garšu un mīkstumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2013-04-09 19:49 (saite)
ahā, nē šoreiz nē, vnk vēl bija jācepas pāris minūtes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]blond
2013-04-09 19:59 (saite)
mums tieši bija uz pannas ceptas vistas filejas: P cep veselas filejas, negrieztas un neklapētas, vispirms aprauj uz karstas uguns, tad cepina uz lēnas, līdz kamēr iekšā ir 70 grādi. neticami sulīgas sanāk. tad noliek atpūsties zem dvieļa. un klāt visādu lapiņu salāti ar svaigiem gurķiem un grieķu jogurta mērci, kam pievienots drusku ķiploka un kaperu. pamēģiniet kādreiz, tās istneībā ir riktīgas budžeta vakariņas. griķus arī var ēst klāt, es tikai atturos no graudaugiem:)
ā, to fileju pirms pasniegšanas sagriež šķēlītēs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]virginia_rabbit
2013-04-09 20:08 (saite)
labs, paldies.
mums šodien arī bija ar kaperu (svaigi no Sicīlijas), medu, krējumu, tomātu, sēnēm. taizemes un vidusjūras reģiona kombinētā virtuve :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]smejmoon
2013-04-10 14:59 (saite)
Tu esi droša, ka vēlies atturēties no griķiem? Tie ir ģenētiski ļoti tālu no kviešiem, miežiem, rudziem, auzām, rīsiem, u.t.t.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?