blond ([info]blond) rakstīja,
ā, nu nē, es domāju to knifu, ka jebkura gaļa pēc uzcepšanas, vienalga - uz pannas vai krāsnī, ir jāapsedz ar foliju, jāpārliek pāri vel kāds dvielītis un jāļauj vismaz savas 10 minūtes atpūsties, tikai šai stadijā viņa iegūst īsto garšu un mīkstumu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?