blond ([info]blond) rakstīja,
mums tieši bija uz pannas ceptas vistas filejas: P cep veselas filejas, negrieztas un neklapētas, vispirms aprauj uz karstas uguns, tad cepina uz lēnas, līdz kamēr iekšā ir 70 grādi. neticami sulīgas sanāk. tad noliek atpūsties zem dvieļa. un klāt visādu lapiņu salāti ar svaigiem gurķiem un grieķu jogurta mērci, kam pievienots drusku ķiploka un kaperu. pamēģiniet kādreiz, tās istneībā ir riktīgas budžeta vakariņas. griķus arī var ēst klāt, es tikai atturos no graudaugiem:)
ā, to fileju pirms pasniegšanas sagriež šķēlītēs.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?