mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2012-05-30 14:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vecmāmiņai šodien uzbruka sabiedriskajā transportā centrā. 2 "švabraki" esot stāvējuši pie durvīm, atplēsuši kabatu, paņēmuši tel. un izmetuši pa durvīm. laikam 40. autobusā. WARNING! nestāviet pie durvīm.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]magnolia
2012-05-30 16:19 (saite)
da kādai policijai tādā brīdī? ko tur nesaprast? vispirms cilvēks mēģina paspēt izķepuroties, pēc tam var sākt domāt par pilsoņa pienākumu pildīšanu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-05-30 16:48 (saite)
Bič plīz!
Tas, ko vēlos teikt un kas parādās arī iepriekšējos manos komentāros - kur problēma paziņot policijai vēlāk, kad nervi drusku atspringuši?
Labi, pajāt, lai jau nevienam neziņo, lai jau labāk cieš un stāsta, cik visiem viss ir pohuj. Ja sevi neaizstāvēsi (arī prasot palīdzību citiem), neviens arī nevarēs palīdzēt. Bet toties varēs dirst, cik briesmīgs ir sabiedriskais transports un cik ļoti visiem viss ir pohuj.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sramgni
2012-05-30 17:00 (saite)
Jā, bet kādēļ tu esi tik besīga?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2012-05-30 17:14 (saite)
Tāpēc, ka cilvēki ieņem pozīciju - ak, ko nu te vairs darīt, kāda jēga, nekas jau tāpat nemainīsies. Labāk žēlojas, nekā rīkojas.
Es zinu, ka ir iespējams panākt daudz ko. Esmu panākusi, ka autobusa vadītājam uzliek sodu par latviešu valodas neprašanu. Panākusi, ka Stradiņa slimnīca atvainojas un labo savu pretīgo komunikācijas stilu un panākusi, ka vectēvam uztaisa bezmaksas acs operāciju, jo viņam tāda pienākas. Un es ticu, ka manas rīcības dēļ Stradiņu personāls padomā divreiz pirms aurot uz pensionāriem, kuri viņiem zvana.
Man drausmīgi besī visādas netaisnības, bet tie kuri žēlojas, bet neko nedara lietas labā - tie man laikam besī vēl vairāk nekā netaisnības.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?