mama drama ([info]virginia_rabbit) rakstīja,
@ 2011-10-19 01:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
esmu trīra melanholijai 3/4 un man besī. ir foršas ainas, piem, tā ar māti pie galda, ir smuki kadri, aktieri un vietas, bet viss kopā man par krāšņu un uzbāzīgu.. būtu pieticis vien ar dūsktī iestrēgušo kāzu limuzīnu. un visa tā palēninātā, simboliem pārbagātā simfonija sākumā un mana hate-actress ginsbūra..
ā nē, tagad skats ar krusu gan ir smuki bēdīgs.
"tree of life" patika daudz labāk, tikai tas arī - piesaka lielu tēmu un beigās tāda tukšuma sajūta - ka neko jau nevar atrisināt tik lielā tēmā, ne ari iedot atbildi, tikai estetizēt. un 'tree of life' planētas bija daudz smukākas.
vispār man patīk filmas par greznās mājās iesprūdušām ģimenēm, piemēram, Pasolini Teorēma, kur kā komēta ierodas negaidīts viesis un pārguļ gan ar dēlu, gan meitu, gan māti un vēl kleitu.
beidzās. ups, nē nu vispār jau normāli.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]polkovnik
2011-10-19 15:38 (saite)
tieši trīrs taču bija slavens ar savām metodēm, kad aktieri pa īstam tika novesti līdz ekstrēmam, ne tikai lomā to tēloja un tādā ziņā es gaidīju atkal kaut ko līdzīgu pusdokumentālu, tipa danstas morālo izvarošanu, bet nekā, nesagaidīju patiesības mirkli. man laikam vienkārši individuāli patīk tas starpžanrs starp dok. un mākslas kino. kaut vai kā im still here, kura it kā doķene, bet tajā pašā laikā it kā režisēta. ar dzeju jau tas pats, es principā neciešu dzeju lielākā daļā gadījumu, vismaz tādu tēlainu nepiezemētu dzeju. es uzskatu, ka nosaukt telefonu par melnu putnu drīkst tikai tad, ja esi nonācis tādā pusmurgu stāvoklī, kurā tiešām telefona vietā redzi to melno putnu. ja tā ir tikai tēlaina izteikšanās, tas ir sūds.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]heda
2011-10-19 16:00 (saite)
Nu tad maita Trīrs, ja pa īstam noved viņus līdz ekstrēmam vai varbūt Dantsai vienk. stabilāka psihe. Bet tad jau pazūd aktiera profesionalitātes jēga, noved tikai kādu histēriķi vai sado-mazo līdz ekstrēmam un filmē. Starp citu - nehistēriskā "ekstrēmā" lieliskas ir Sāra Polija ("The Secret Life of Words" u.c.) un Mišela Viljamsa ("Blue Valentine"). Bjorka nobāl.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]polkovnik
2011-10-19 16:06 (saite)
man jau tā profesionalitātes jēga ir pazudusi, mani interesē pats profesionālis un nevis viņa profesionalitāte.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]polkovnik
2011-10-19 16:08 (saite)
man tieši blue valentine ir nenoskatīts :) viens bonuss jau ir tas, ka man patīk gosslings pats par sevi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?