Galvenais - pašam sevi nenobaidīt!
Janvāris 5., 2010 
01:39 pm - Jorge Luis Borges acis un galva
daļu dzīves Horhe Luis Borhes (24.08.1899.-14.06.1986.) bija akls - redze pamazām atkāpās jau viņa 30to sākumā un 1955.gadā jau bija pilnīgi akls. arī viņa tēvs cieta no šīs nelaimes.

savukārt pēc tēva nāves 1938.gadā, kas bija liels trieciens, jo abi bija ļoti tuvi, Borhesa galva ziemassvētku vakarā cieta negadījumā. ārstējoties slimnīcā un gandrīz nomirstot no asins saindēšanās, viņš sāka rakstīt jaunā stilā, ar kuru tad arī kļuva slavens.
01:40 pm - Sartra draugi
Sartram izrādās kādu laiku rādījās vēži:

after I took mescaline, I started seeing crabs around me all the time. They followed me in the streets, into class. I got used to them. I would wake up in the morning and say, “Good morning, my little ones, how did you sleep?” I would talk to them all the time. I would say, “Okay, guys, we’re going into class now, so we have to be still and quiet,” and they would be there, around my desk, absolutely still, until the bell rang.

intervija ar viņu te harpers.org
01:41 pm - gaļa jā gaļa nē
arguments, kādēļ neēst gaļu -

Meat is more than food. It’s status. It’s identity. We still associate the consumption of meat with wealth, power and abundance.


Elizabeth Kirkwood raksts iekš prospectmagazine.co.uk
This page was loaded Okt 3. 2024, 4:29 am GMT.