Sammichtorte
Sastāvdaļas:
Baltmaize - 2 pakas (sammichu vislabāk)
2 cukini
200-300gr šampinjoni
3 burkāni
2 puravi
spinātu kumšķis
bante smalko sīpolu
bante savvaļas ķiploka
biezpiens
krējums
smērsiers
olīves
garšvielas
Nu tad sākam:
sagatavojam darba virsmu!
tad darbojamies ap cepamo daļu:
sarīvējam burkānu, liekam cepties olīveļļā, sagriežam puravu pievienojam, sarīvējam šampinjonus pieliekam to pašu daram ar cukini - viss burbuļo un kustas - pieberam sāli - piegriežam ķiploklapas un bišk lokus, tad arī spinātu kumšķi - vāram pie normālas temperatūras un iedzeram nedaudz šņabīti.
ja šitāds rezultāts ir pannā - tad labi (ak jā, piparus pēc katra vēlmes)
Ķeramies klāt biezpienam:
ieberam bļodā, pievienojam zaļumus - aizmirsu baziliku nopirkt bet gan būs labi.
piešaujam krējumu un maisam līdz ir tāds smalkāks - piešaujam sāli un piparus.
un sākam ņemties ar pašu torti:
dabūjam trauku - ieklājam vienu kārtu ar baltmaizes šķēlēm
uzliekam pa virsu biezpienu:
atkal maizes kārtu pa virsu, tad:
liekam pa virsu šļuru (mēģinam izspiest šķidrumu ārā, bet ne visu :)
uzliekam maizi - atkārtojam ar vēlvienu slāni biezpiena un šļuras :)
ņamm ņamm
uzliekam pa virsu smērsieru - uzliku to no dzintara ar zaļumiem. biezā kārtā
un tad garnējam ar olīvēm :)
voilā....
bildes nav tās asākās, bet nu es taisīju ne bildēji
var izmantot dārzeņu kombinācijas kā vien vēl grib
liekam pa nakti ledusskapī, lai viss sasūcas un cerams rīt būs prazdņiks
pagaršot varēs uz AB pēcpusdienā :)
tā ka, ja ir interesenti :)
uff, atpūtīšos tagad