tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2014-09-23 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
stabilas vērtības
Wow, nezināju, ka ciba ir tāda. Tu vari dzert, pisties rinķī apkārt, lietot narkotikas un lamāties, nobody cares. Bet atliek tikai izteikties par pārspīlētu mazu un niķīgu bērnu klātbūtni dažādos publiskos pasākumos, lai sāktos masveida apvainošanās un centieni norādīt, ka tā ir slikti, ko mēsiesāksimarsavudemogrāfijulatvijaizmirspēcpārisgadiemfuikaunsstulbādirsa.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elina
2014-09-25 08:37 (saite)
man liekas ok, ja raud (es gan tad parasti eju prom, bet teorētiski es saprotu,ka ir ok,ja raud, īpaši,kad pavisam sīks), bet man liekas,ka nav ok, ja nēsājas apkārt, rausta citus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]aktrise
2014-09-25 10:38 (saite)
nu, labi, man gan šķiet, ka šī diskusija jau ir aizgājusi galējībās, jo ir jau pilnīgi skaidrs, ka ir visādas robežas arī bērnu rīcībai. mans bērns nav ne raudājis, ne bļaustījies, ne kādu raustījis, bet nu es pilnīgi spēju iedomāties situācijas, kad vecāks jau tā jūtas sūdīgi, jo tas sīcis bļauj (un, iespējams, ir bļāvis jau cauru nakti pirms tam), un tu gribi vienkārši paēst ātri kafūzī un mukt prom, un tad citi sāk pārmetoši skatīties, un sīkais no vecāku satraukuma uzvelkas vēl vairāk. ai, nu.. kad bēbis bija mazs, es vienkārši negāju uz kafūžiem, jo man bija bail tieši no tā, ka kāds dusmīgi paskatīsies, bet tagad es nesaprotu, kā vārdā esmu sevi ierobežojusi un ēdusi mājās roltonu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?