tikko_pamodos ([info]tikko_pamodos) rakstīja,
@ 2016-01-29 18:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
latentie pedofīli un baltā roze
Kā man noriebies šis mazo meitenīšu kults. Tieviņas kājiņas, neesošas krūtiņas (izņemot gadījumus, kad sabāž silikonu) un bezjēgā uzpūsta apziņa, ka viss pienākas tāpat, jo mazas un lolojamas. Es runāju par vecuma kategoriju 27-35. Protams, vispārinādama es domāju konkrētu gadījumu un tomēr saskaros ar ko tādu ne pirmo reizi. Uz mani šāda pieaugušu sieviešu, kas uzvedas kā padebīlas, čivināšana un skropstu plivināšana nestrādā un es nekad nesapratīšu tos vīriešus, kas tādā tipā saskata ko pievilcīgu, ja vien neņemam vērā virsrakstā minēto aspektu. Lai mazliet līdzsvarotu ieraksta pirmās daļas žults koncentrāciju, pastāstīšu par epizodi no sabiedriskā transporta, kad vakar devos pēc darba uz mājām. Tur sēdēja vīrietis ar ļoti skumjām acīm, četrdesmitgadnieks, pirkstā laulību gredzens un no viņa mazliet dvesa (vizuālā nozīmē) deviņdesmitie. Ģērbies vienkārši, rokās portfelis un balta roze. Kas tā par puķi, es domāju, kam viņš to ved? Sievai, kas gaida mājās pēc darbadienas pēc ne pārāk labi atalgotā darba? Kolēģu dāvināta kādam notikumam par godu? Neviens normāls vīrietis taču nebrauktu ar baltu rozi tāpat vien. Gribējās pajautāt, bet tad viņš padomātu, ka esmu dzērusi, kam man to, mēs vienmēr būsim staigājošas viensētas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neoplasm
2016-01-29 18:48 (saite)
man vienmēr liekas, ka viņām vienkārši daddy issues, tip nav pamanījušas, ka bērnība jau cauri un sagaida, ka visi vīrieši aizpildīs papiņa izmēra caurumu sirsniņā. es uz šito skatos katru dienu darbā un vemju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]french_mime
2016-01-29 18:49 (saite)
Is it their fault tho, ka viņām bija slikts tēvs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]feita_kleita
2016-01-29 20:34 (saite)
+

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tikko_pamodos
2016-01-29 21:41 (saite)
Bērnības traumu esamība neattaisno kucisku uzvedību tagadnē. Nosauc man cilvēku, kuram nav tādu, labi un tad turpināsim šo sarunu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]french_mime
2016-01-30 14:07 (saite)
Kucisku uzvedību varbūt neattaisno, bet par caurumiem citu sirsniņās ņirgāties gan nav forši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]tikko_pamodos
2016-01-30 14:45 (saite)
ņirgāties -ājos, -ājies, -ājas, pag. -ājos; refl.
1. Ļauni izsmiet, izzobot, arī nekrietni, aizskaroši jokot, smieties.
Ņirgāties acīs (arī sejā) — atklāti, nekautrīgi ņirgāties.
// Izturēties nekaunīgi, pazemojoši, ar savu izturēšanos, rīcību, runu censties pazemot.

Kurš te ņirgājas?! Ne manā ierakstā, ne komentāros nav smiešanās, pazemošanas, ne tuvu tam. Ko nevarētu teikt par šādu princesīšu uzvedību, kuras, piemēram, ņem lietas, kas tām nepieder, tikai tāpēc, ka "es domāju, ka tev jau tāpat nevajadzēs" vai konvertē Ziemassvētkos sadāvināto un pēc tam telefoniski apņirdz tos, kas izvēlējušies lētākas dāvanas, kolēģiem (man) dzirdot. Lūk, tāda rīcība varētu būt klasificējama kā ņirgāšanās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neoplasm
2016-01-29 22:06 (saite)
nē, bet nav arī sevišķa attaisnojuma tēlot nevarīgāku nekā patiesībā ir un manipulēt ar apkārtējiem. katrā ziņā pāraugušo princesīšu žēlošanas festivālā nepiedalos, tam evolūcija paredzējusi neaptēstus jaunekļus :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]justmy2cents
2016-01-30 10:52 (saite)
Šis attaisnojums ir tikpat spēcīgs kā zagšanas attaisnošana ar to, ka "citi arī tā dara".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]saccharomyces
2016-01-30 14:59 (saite)
šis ir vietā.
nav vainīgas. un nekas neattaisno problēmas esamības apsmiešanu vai nonivelēšanu, jo šis lietas cilvēkiem galīgi nav vienkārši atrisināt.

tai pat laikā ļoti piekrītu tam, ka, lai arī mēs neesam atbildīgi par to, kā vecāki kļūdījušies ar mūsu audzināšanu bērnībā, tām blusām, ar ko viņi mūs apgādājuši, tomēr tad, kad kļūstam par pieaugušiem cilvēkiem, esam atbildīgi, kā tiekam galā ar šo kļūdu sekām, nīdējam blusas laukā vai kasāmies / īdam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]liljabrik
2016-01-29 23:27 (saite)
ja nebūtu pieprasįjuma, nebūtu piedãvājuma

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?