22 Septembris 2014 @ 00:41
Kas Artusam Kaimiņam bēniņos?  
Mēs - AK un SM - nevaram saprast, ko jūtam pret Arturu “Artusu” Kaimiņu. Mēs par viņu nekā daudz nezinām, bet cik tad daudz vispār mēs viens par otru zinām? Maz, pavisam maz. Tāpēc pieliksim pūles un mūli, lai uzzinātu vairāk! Lai Inga Spriņģe un Inese Voika pārāk nesatrauktos, neturēsim delnas zem pūra un uzreiz liksim vaļā, ka nedz Aldis Gobzems, nedz arī kāds cits mums de faktus vākt nepalīdzēja.

Viss sākās ar to, ka Artuss bija samērā skandalozs jaunais aktierītis, kuram pārāk daudz lomus teātrī nedeva, tāpēc viņš, lai “Teātra bārā” varētu iegādāties rumkolu ar ledu un laimu un savam sunītim Borhesam leknāku kauliņu, paralēli tirgoja ārstniecības līdzekļus ārīgai lietošanai. Raksturlomi (un šajā ziņā nekas nav mainījies), ko Artusam no cien. režisoriem izdevās nozvejot, vienmēr kā gadījās, kā ne, bija huligāni un psihopāti. Taču tāpat kā krusa ir krusa, laiks ir laiks, un tas ritēja uz priekšu. Pēc treknajiem gadiem nāca krīze, oligarhi sadega kapusvētku elles ugunīs, bet Fredis pameta Ikšķiles pašvaldības deputātu Ufo pie sasistas BB brokastu siles. Ufo gan tāpēc nepameta plinti krūmos, un nodibināja nodibinājumu Boom FM 2014, kur par rīta raidījuma vadītāju uzaicināja mums visiem jau labi zināmo huligānu un psihopātu. Tas arī brīdis, kad Laimes pulkstenis - tadamm - nosita Artusa slavas stundu.

Izrādās, Latvijas aktīvā sabiedrības daļa bija ieslīgusi tādā vispārējas pelēcības un garlaicības žvingulī, ka džeks youtubē, kurš spēj sabiedrībā pazīstamus cilvēkus uzrunāt uz “tu” un pateikt “bļeģ”, bija kā svaigs Labieša alus malks karstā vasaras dienā, kā atsvaidzinoša pelde paģiru rītā, kā tikko iešņaukts amfiks… Vārdu sakot, sevišķi pacilājošu sajūtu tas radīja tādos tomātos ar kameru kā šis džeks: https://www.youtube.com/watch?v=6ggPuyUiBkI&feature=youtu.be Tātad tipāžos, kas sajūsmināti naktī no piektdienas uz sestdienu pārnes mājās kādu norautu ceļazīmi vai bārā lepni dejo apenēs.

Neilgi pēc “Suņu būdas” ažiotāžas ieskrējiena Artuss ar advokātu, dendiju, taisnības imperatīvu un texxxtu radagabalu Aldi Gobzemu nodibināja biedrību “Neesi vienaldzīgs, esi atbildīgs!”, kas diezgan ātri savu pastāvēšanu beidza, vainojot tajā Latvijas liekulīgo un inerto sabiedrību. Tomēr Artuss no sava domubiedra Ufo bija iemācījies pilnti krūmos nemest, tāpēc pievienojās viņa pārstāvētās partijas kandidātu sarakstam, lai startētu Saeimas vēlēšanās. Raidījumā “1:1” Artuss neslēpa, ka viņa galvenais mērķis Saeimā ir iemūžināt visus pārējos kolēģus netiklu un sabiedrības labsajūtai kaitīgu situāciju kinolentēs. Iespējams, padzirdējis par iespēju nofilmēties kādā jaunā letiņu kino grāvējā, sarakstam pievienojās arī Rūdolfs Plēpis.

Pāris reižu karstgalvim Artusam ir izdevies arī izrauties ārpus youtūbes skapja - vienreiz viņu uz dueli izsauca pētnieciskās apvienības Re:Public soliste Inga Dagile-Spriņģe, bet otrreiz ar viņu un 3. vidusskolas direktoru Andri Priekuli-Sekseri kopīgi dzimšanas dienu TV24 ēterā svinēja bijusī diktore Velta Puriņa. Kā viņiem tur gāja? Ne mazākā čillā kā oligarhiem kapusvētkos - Artuss kā vienmēr neievēroja nekādus pieklājīgas komunikācijas principus un bļaustījās, vienu pēc otra izmetot Alda Gobzema rūpīgi vāktos faktus un rādot Mārtiņa Bondara līmētās kolāžas.

Kā jau minets iepriekš, mēs Artusu Nekā Personīgi nepazīstam. Šī iemesla dēļ nekas cits mums neatliek, kā vien domāt par viņu kā tādu televīzijā novērojamu dabas parādību. Internets melš, ka Artuss pēc horoskopa - gluži tāpat kā viena no mums, rakstniecītēm - ir Skorpions. Diemžēl tautā runā, ka astroloģija ir huiņas sinonīms, tāpēc vairāk kā šos divus teikumus mēs Zodiakālai analīzei neatvēlēsim. Kas mums atliek? Biogrāfiskas vadlīnijas jau ieskicētas, būtiskākie fakti apjausti, bet ambivalentā attieksme pret Artusu kā nemainās, tā nemainās. Fakti pārāk viegli ļaujas interpretācijai, tie nekam neder! Prātīgāk būtu paļauties uz jūtām, jo tās nekad nemelo, tāpēc tagad pievērsīsimies tirpām, kas mūs pārņem, vērojot Artusu.

Pirmkārt, Artuss par pirmo iespaidu mums atstāj haotisku bravūru, kas drīzāk krīt uz nerviem, nekā nekrīt, tomēr, brīdi klausoties viņa sakāmajā, var just to, ka par spīti C līmenim latviešu valodā un ētikā, sekmība veselajā saprātā viņam arī piemīt, t.i. viņš nav pilnīgi stulbs. Protams, nav izslēgts, ka viņš, kā jau aktieris, izpilda lomu, kuru pats, iespējams, neapzinās, tomēr šīs spekulācijas uzreiz atmetīsim aiz cieņas pret ideju, ka katrs cilvēks var pats izlemt, kas viņš dzīvē grib būt - kaut vai stulbenis. Otrkārt, lai arī sociālā huligāna lomu viņš izpilda nevainojami, diez ko ticams nav viņa morāles godasardzes tēlojums. Viņš ir gatavs apriet jebkuru, tomēr šī vēlme apriet šķietami nāk no neadekvāta ego, nevis cēlsirdības. To visu gan mēs būtu gatavas viņam piedot, jo neviens nevar būt balts un tas nav iespējams, un galu galā - kāda starpība, kas ir cēlonis? Tomēr viss nav tik vienkārši, un ir lietas, ko piedot ir aizliegts - piemēram, neļaušana atbildēt uz paša uzdotiem jautājumiem. Nafig tad tu vispār ko prasi?

Varbūt Artuss savā privātajā dzīvē ir ļauns manipulators, varbūt viņš savā privātajā dzīvē ir vienkārši trešais tēva dēls - ar labu sirdi un sliktu cēloņsakarību uztveri. Savā publiskajā dzīvē viņš katrā ziņā harmonisku iespaidu neatstāj. Tas viss būtu patiesībā relatīvi pofig, bet tā besīgā sajūta, ka tu nevari saprast - tā mums neliek mieru. Vārdusakot, Artus, ja tu mūs lasi - lūdzu, neaicini ciemos uz Suņu Būdu, jo tāpat nenāksim, bet vakariņās gan var. Jāizmaksā nebūs, nemīz. Mēs vienkārši gribētu tevi saprast.
 
 
( Post a new comment )
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 01:44
stulbums
Kurs idiots so rakstu rakstija?;D to4 jus tur Latvija nozombejushi ta sabiedriska tv un pashi ar savu galvu nedomajat nozelojami!;/
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 23:56
Re: stulbums
Kā reiz, šeit tieši ar galvu paši domā.
Un tieši Artuss vāks balsis no tiem, kuri paši nedomā, bet ir viegli sakūdāmi ar pavisam lētiem trikiem un tukšiem saukļiem.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
(Anonīms) on 23. Septembris 2014 - 15:45
Re: stulbums
Artuss tieši otrādi aktīvi adresē jautājumus, kurus neviens nevēlas atbildēt, cilvēki, kas par viņu balsos lielākoties neatrodas Latvijā, jo pastāvošā korumpētā sistēma ar galveno mērķi sakārtot izcilu vidi, lai tāds Soross vai vēl sazin kāds miljardieris no ārzemēm varētu izpirkt visu, kas te vien ir! Artusa taktika ir ļoti pareiza, viņš uzrunā publiku, kurai sen jau ir apnicis skatīties, kā simts klauni rāda visiespaidīgāko cirku. Tajā pat laikā cilvēki, kā piemēram pensionāri, skolotāji utt. balsos par Vienotību, Saskaņu utt. ka tikai pieliek pie algas... Tas, ka valsts lēnām grimst un pastalas ar kurām tikām Eiropā jau sen ir kāda cita īpašums, kā rezultātā ar pliku dibenu pie Briseles kājām skatamies uz jebkuru kaulu, kuru pamet!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]methodrone on 22. Septembris 2014 - 02:22
man vinja atklaatiiba un bravuuriigums izraisa mazliet bijiibu. tieshi taas divas lietas, ko vinjsh dara. konfrontee ar patiesiibu, neaizraujoties ar politkorektuma konstrukcijaam. vai tad tas nav tas, ko visi dziivee grib kaut kaadaa meeraa - runaat par gjeelu bez aizspriedumiem? pat ja vinjam tas veel nesanaak kaut kaa sakariigi vai nosliipeeti, un izraisa mulsumu un apjukumu visos liimenjos, tas ko vinjsh dara man shkjiet ir vairaak labi nekaa slikti.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on 22. Septembris 2014 - 19:35
Es pārsvarā piekrītu, bet es arī jūtos ambivalenti, jo manuprāt viņam jāiemācās klausīties, kad viņš uzdod jautājumus, un tik ļoti neģeneralizēt ("viss ir biesmīgi, visi politiķi ir zagļi un meļi"). Citādāk bieži viņa intervijas nav sarunas, kurās viņš mēģina izprast lietas, bet gan monologi, ar kuriem cenšas pierādīt, ka visi ir lohi. Būtu labāk, ja viņš mēģinātu prātīgi izvērtēt situācijas, par kurām runā un iedziļināties kādi varētu būt risinājumi, tā vietā, lai mētātu apkārt emocionālus saukļus.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]methodrone on 22. Septembris 2014 - 21:16
peec maniem noveerojumiem, vinjsh neklausaas atbildees tad, kad atbildes meegjinaajuma pashaa saakumaa taas ir garlaiciigas vaardu speeles ne par gjeelu. un veel arii, peec maniem noveerojumiem, daudzi jautaajumi ir retoriski, kas mudina reakciju. tie ir pashi tie labaakie, jo cilveeka reakcija uz dazhadiem statements atklaaj interesantas lietas. vismaz tiem, kas veero.
veel, manupraat, izskataas, ka vinjsh saak no taada punkta ar taadu perspektiivu, ka situaacija Latvijas politikaa un sociumaa un visaas sfeeraas ko taas ietekmee ir paarsvaraa tik absurda, ka viss pats atdodas gjeneralizeeshanai. meaning, ka jebkas, kas momentaa nemeegjina mainiit absurdu situaaciju, ir kuutrs un generalizeejams un taads pats absurds. aptuveni taa, it kaa visi skatiitos uz pliko karali, bet turpinaatu izlikties un boreet, ka vinjsh nemaz nav tiks pliks, un ka viss kas vajadziigs ir cieshaak aizveert acis.
visbeidzot, pat ja vinja 'sarunas' ir monologi, tie ir svariigi monologi, it sevishkji, ja sarunu biedri nepiedaavaa neko svariigu vai interesantu vai vismaz patiesu. emocionaali sauklji uz cilveekiem darbojas, jo cilveekiem galu galaa ruup tikai emocijas, ja vien vinji nav sociopaati un psihopaati. politika, kas kaut ko maina pa iistam ir emocionaala politika.
es tev piekriitu, ka ljoti jau vinjsh visiem shkjiet kontroversiaals, un ka vinja manierei vareetu peisieties taa labad, lai vinjaa ieklausiitos vairaak cilveeku, bet es nedomaaju, ka vinjam interesee paarliecinaat cilveekus, kuriem pashiem nerodas akuuta veelme peec patiesiibas un paarmainjaam, ja taadu veelmi tik viegli ir nosist ar dazhiem lamu vaardiem. man nopietni shkjiet, ka ar visiem shkjietamajiem truukumiem vinjsh ir labaakais, kas latvijai pagaidaam ir, vismaz manu nomirusho un jau reinkarneejushos patriotismu atgrieza dziivee, un man jau vairaakas nedeeljas galvaa skan saule peerkons daugava un akuraatere un gribas viit vainadzinjus n shit
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on 22. Septembris 2014 - 21:58
Es saprotu to tavu domu. Bet mani nepamet sajūta, ka īstas un ilgstošas pārmaiņas tajā, kā cilvēki jūtas Latvijā un kā valsts darbojas spēj radīt rūpīgi pārdomāti lēmumi un ilgs grūts, "garlaicīgs" darbs. Un man šķiet tā kā labu laiku politiku nemaz nemācīja vidusskolā, liela daļa sabiedrības nesaprot kā politika darbojas, viņi gaida kaut kādus ātros risinājumus, tāpēc ir viegli izmantot viņu neuzticību, kas rodas no neizpratnes par politiskajiem procesiem. Tāpēc man nešķiet produktīva tā gandrīz paranoīdā "mēs pret viņiem" pozīcija, viņi visi cenšas mūs apmuļķot papiņ. Sevišķi intervijā ar Godmani man radās iespaids, ka Artusam trūkst pacietības iedziļināties atbildēs, ka viņš vēlas vienkāršas atbildes, bet ļoti daudzus procesus sabiedrībā un politikā nav iespējams izskaidrot vienā teikumā. Manuprāt nozīmīgas pārmaiņas nevar tā pēkšņi uzcept pa fikso pannā tikai ar atraktīvu personību un idejām par to, ka politiķi ir ļauni zagļi, un kā mēs tūlīt viņus visus atmaskosim.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]methodrone on 22. Septembris 2014 - 22:19
dude tev taisniiba, bet not the point. vinjsh daudzas reizes ir teicis, ko varbuut citi palaizh garaam, ka vinja noluukos nav pasham iet un buut politikjim. manupraat, galvenais ir peec iespeejas vairaak cilveekos radiit neapmierinaatiibu un veelmi kaut ko mainiit, lai nosveras apnjeemiibas un atbildiibas kausi, tas arii viss. manupraat, tas ir tas ko vinjsh dara, un varbuut ar to var pietikt. no taa arii vareetu piedzimt kaada kustiiba, kas visu beidzot iekustinaatu uz labo pusi. taads ir mans varbuut naivais kakjeena skatiijums, bet veesturee ir daudzi precedenti.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on 22. Septembris 2014 - 23:53
Nu man jau arī patīk tā suņu būda, un ļoti daudzos gadījumos viņš tiešām parāda uz pliko karali. Tādā ziņā viņš tiešām ir kaut ko radījis, jo raidījums ir ļoti populārs, sevišķi galu galā starp ārzemju latviešiem. Jo es domāju, ka esot svešumā ir jautrāk skatīties suņu būdu, nevis panorāmu lol. Bet es vnk viņu neredzu kā politiķi, un es īsti nesapratu, ko viņš grib tur darīt (man tā ideja par to, ka viņš ies visus filmēt, lai atsegtu viņu melus šķiet neizprotama un šizīga) tāpēc es nezinu, vai par viņu balsošu tomēr.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
[info]methodrone on 23. Septembris 2014 - 13:30
dude don't be such a downer, tev jaabrauc uz londonu, lai mees kopaa varam iet. tev neshkjiet, ka pagaidaam svariigi ir tikai tas, ka vinjsh ir ekstreemi proaktiivs baalelinjsh ar tautas intereseem praataa un dveeselee? metodes tak vienmeer evolucionee
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
briinumcepuminjsh[info]french_mime on 23. Septembris 2014 - 18:35
Nē, nu katrā ziņā būtu pigors! Bet man oktobrī vairs nebūs daudz naudas, un es par to nejūtos tik passionate kā tu. Vispār jums vajadzēs pie manis braukt turpmāk!
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 02:25
Uz Radio 5 pie Grēviņa aizgājāt, bet pie Artusa neietu?
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 03:28
Meiteneem
Izlasīju. Dazhas nepilniibas, zāles netirgoju, bet manai gimenei pieder zaalju fabrika, kas razho ziedes no dabiigaam izejvielaam jau 24gadus. Latv. Valodaa bija B limenis, kino lomas ir vairaak kaa teatra, bet Jūs krievu kino diez vai skataties. Loti biezhi atsakos no lomaam, jo neredzu jeegu ko taadu speeleet. Tas ir mazliet savaadaak, kaa Juuss ar Tēti Skorpionu bijusho radio direktoru Dzintri uz pasuutiijumu rakstat kko par mani. Jo ir tachu jaaraksta. Paveele.Un jaa, diemzheel pie manis uz Suńu Būdu atsakaties naakt, bet uz bijušo tēta darbavietu gan ejat, jau no agra rīta. Varbuut tomeer paardomaajiet, jo man patiik kaa Juus abas (bez teeta) rakstat un domaajat. Ak, jaa. Kolaazhas ir manas. Un fakti ir no neta, taapat kaa par Jums tur daudz kas ir rakstiits. Ar cienju...Ljaunais manipulaators Artuss Kaimińš.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
MaKo[info]mako on 22. Septembris 2014 - 08:53
Re: Meiteneem
Artuss, iesaku palasīt citus "texxxtu" tekstus. Man ir pilnīga pārliecība, ka ar Tētu pasūtījumu te nav ne mazākā sakara. Ironija, sarkasms un drusku bufonādes ir gan, bet jā, man ar patīk.
Klau, un par krievu kino - var konkrētāk, man patiesi interesē...
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 09:28
Ольгино perējums
krievu kino, fakti no neta un jūra līdz ceļiem kā ņiluškam - kārtējā SC satelītpartijuška
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 11:36
Re: Meiteneem
"fakti ir no neta", aļo, Arti, kurš tic faktiem no neta???
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Līkcepure[info]likcepure on 22. Septembris 2014 - 12:31
Re: Meiteneem
Paldies, Artus, par komentāru!

Šķiet, esi diezgan paviršs tajā faktu vākšanā, jo ne SM, ne AK (raksta autores) tēvs nav Skorpions Dzintris. Tā kā Texxxti nav ģimenes, bet domubiedru grupas projekts, tad viņam nav pilnīgi nekādas pasūtījuma iespējas šeit. Gadījumā, ja viņam tādas tomēr būtu, te visdrīzāk tiktu reklamēti veikala "Divi klauni" produkti, nevis publicēti pasūtījuma raksti par konkrētiem personāžiem.

Par lomām - vai štata aktierim tiešām ir "brīvas rokas" atteikties no visa, kas viņam šķiet nejēdzīgs?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 14:15
Re: Meiteneem
Gobzems tev amfikam arī dod naudu vai tikai plakātiem un līmei?
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 15:18
Re: Meiteneem
Artus, pie kuras pasniedzējas šādi var izpelnīties B līmeni latviešu valodā?
...kino lomas ir vairaak kaa teatra - kino lomas ir vairāk NEkā teātra.
...skataties - skatĀties.
...savaadaak, kaa - savādāk, NEkā.
...uz pasuutiijumu rakstat - PĒC pasūtījuma rakstĀt.
...atsakaties - atsakĀties.
...rakstat - rakstĀt.

Par stilu un interpunkciju nemaz nerunāsim. ;)
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Diskusija) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 22:56
Re: Meiteneem
kino lomU ir vairāk..
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 25. Septembris 2014 - 15:45
Re: Meiteneem
Ā,nē gan!
Nevis-savādāk,bet gan-citādāk.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 26. Septembris 2014 - 06:58
Re: Meiteneem
Ah tad Artuss(iņš) taisa raidījumu, jo ir pavēles, kā kucēnam. Tas sen jau bija skaidrs.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Shelly[info]shelly on 22. Septembris 2014 - 08:50

Pie teikuma "vienkārši trešais tēva dēls - ar labu sirdi un sliktu cēloņsakarību uztveri" es smējos tā, ka izspļāvu savu klepus konfekti.
(Atbildēt) (Link)
sarma[info]sarma on 22. Septembris 2014 - 10:06
Hahaha! Izrādās bez Elīnas man vēl ir divas māsas- Konste un Mētra, jo visu mūsu tēvs ir Dzintris Kolāts
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 11:27
Johans
Atminoties, cik lielu sajūsmā LV sabiedrībā izraisīja Līdakas brēciens: "Aizver muti!", man nav ne mazāko šaubu, ka nākamos 4 gadus T-Kreklu apdrukātājiem katru piektdienu būs jauns sauklis, kuru drukāt uz krekliem.
(Atbildēt) (Link)
Sinister[info]sinister on 22. Septembris 2014 - 11:52
Zinu šito kropli jau gadiem
Artuss ir vitamīna šņaucējs, aloholiķis un prātā psihopāts. Tapēc jau arī viņam viss ir pohuj, normas ir nogrāvis amfiks + komplektā tas manipulatora gēns. Vecenes arī viņš gan prātā drāž, gan dibenā, to arī zinu. Pimpis viņam arī ir liels. Tas dod to pašpārliecinātību.

Bet visā visumā viņš ir prātā slims gailis, ar behavioral disorder, ko sauc par psihopātiju ar narcisismu. Gaidu, kad viņu kāds sadurs, nošaus, vai vismaz atsitīs tā, ka pāris mēnešus gulēs slimnīcā.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 12:01
Re: Zinu šito kropli jau gadiem
Izskatās, ka psihopāts šeit ir kāds cits
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 12:34
Re: Zinu šito kropli jau gadiem
Izskatās, ka kāda nespēj aizmirst lielo pimpi dibenā...
"To pimpi, to pimpi, es aizmist nespēju!
Par milzīgo pimpi, es mūžam domāšu!"
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Rupjā sāls. Andris Saulītis[info]slysts on 22. Septembris 2014 - 14:01
Artusam nav svarīga dzīves ētika, bet gan dialēktika, kas tomātos izraisa rīstīšanos afektā!
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 14:20
Nu, nu.
Kāpēc man nezūd iespaids, ka šī raksta autori ir "Vienotības" mīļotāji? Lai nu kā, gaidu texxxtu par "PieciLV" nebūšanām.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
Līkcepure[info]likcepure on 22. Septembris 2014 - 15:01
Re: Nu, nu.
Man tiešām ļoti besī Vienotība, bet es cenšos uz lietām raudzīties godprātīgi.

Te mans individuālais raksts par "Pieci": http://www.diena.lv/kd/eksperti-blogeri/kis-mis-un-ir-14058969
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 26. Septembris 2014 - 13:16
Re: Nu, nu.
Tāpēc, ka visi ir VIenotības mīļotāji, Vienotība maksā visiem, visus uzpērk un Latvijā esi tikai Tu un Kaimiņš, kurus tā nav uzpirkusi. Tā vienkārši ir.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 20:24
ješka
ļoti ceru, ka pirms nedēļas arturs kaimiņš dzirdēja, kā es viņu lāčplēša/barona krustojumā nosaucu par pimpi. un pimpis viņš ir arī. aprobežots, politikā nederīgs pimpis. aktieris - pimpis. kāpēc nosaucu par pimpi? par pimpi nosaucu, jo šis, visiem labiņais, lieliskais piemērs, pareizais tēls, krustojuma vidū, plkst 17.00 (sastrēgumu laikā), izdomāja, ka varētu ar savu lielo mersi apgriezties braukšanai pretējā virzienā. tas nekas, ka no abām pusēm brauc tramvajs, bet pa lāčplēša ielu jau spiežas mašīnas. un griezās, protams, pie sarkanā. iespējams, ja tas būtu kaut kāds bembists, ko ikdienā redzam rīgas ielās man būtu pohuj, jo viņš jau ir lohs, bet pēc šī artura kaimiņa gājieniem, no manis šis vārds, nekaunoties izsprāga. jocīgi, jo parasti esmu ļoti ieturēts, bet, ja šis klauns sāk man mierīgi dzīvot, tad ir sūdīgi. karoč - pimpis.
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
(Anonīms) on 22. Septembris 2014 - 20:27
ješka
un, starp citu, kā aktieris spēj atļauties tāaadu mersi? nē, visu cieņu, autiņš skaists. bet.. kāaa?! un, vispār, varētu paskatīties, kā kaimiņš izskatījās buņu sūdas sākumā un tagad. neesmu pārbaudījis, bet liekas, ka šis žirinovskis ir uzbarojies. jā, jā, smird pēc PDz novērojuma, bet kāds jau šim klaunam maksā. un rādās, ka maksā labi.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
[info]estapens on 23. Septembris 2014 - 01:13
Labi rūkts, man ar tieši tāda pati iekšējā neizpratne mocīja, labāk nepalika, bet tagad vismaz zinu, ka neesmu tāds vienīgais. :)
(Atbildēt) (Link)
Galvenais Sistēmas Vergs -- King of the Jesusphone[info]bh on 23. Septembris 2014 - 07:01
Es balsošu par Artusu Kaimiņu. Ievilkšu krustiņu +

Iznāk, ka man nāksies balsot arī par to partiju apvienību, bet tāda nu Sistēma ir.
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 23. Septembris 2014 - 10:54
Cerība.
Es ceru, ka arī jūs visi, cienījamie lasītāji, saprotat, ka komentāru par "viņa / savu lielo pimpi" ir ielics neviens cits kā godājamais aktieris pats. Tā tās pīles tiek palaistas, ne ko?
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 24. Septembris 2014 - 19:53
Suņubūda ir jāuztver ar prātu! Tie kas no visa raidījuma dzird tikai neētisko daļu un nesaprot, ka viņš atver sabiedrībai acis ir paši vainīgi. Izklausās bez maz vai - Ouuu! Viņš pateica vārdu dirsa publiski! Tas drošvien bija tas ko viņš domāja.
Esiet taču nedaudz prātīgāki! Uztveriet viņa raidījuma būtību!
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 29. Septembris 2014 - 13:39
eeeeew
kurā brīdī šiteniņ te, iekš texxxtiem kāds sāka borzīt nopietnus komentus?
un kurā brīdī kāds sāka borzīt uz texxxx[s]tistēm/tiem?
pirmšsķietami liekas, ka lasītāji prātu pazaudējuši zelta zirga konferenču telpu bocmanītī.
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 1. Oktobris 2014 - 20:47
nuun
aizvien nevaru saprast kas artūrs gribētu būt ja viņš nebūtu debīls
(Atbildēt) (Link)
(Anonīms) on 22. Oktobris 2014 - 16:53
tā i
re, ka tomēr iešļūca Saeimā kā pa vazelīna iesmērētu, khem, izpūtēju...
(Atbildēt) (Link)