([info]methodrone) wrote 22. Septembris 2014, 21:16
peec maniem noveerojumiem, vinjsh neklausaas atbildees tad, kad atbildes meegjinaajuma pashaa saakumaa taas ir garlaiciigas vaardu speeles ne par gjeelu. un veel arii, peec maniem noveerojumiem, daudzi jautaajumi ir retoriski, kas mudina reakciju. tie ir pashi tie labaakie, jo cilveeka reakcija uz dazhadiem statements atklaaj interesantas lietas. vismaz tiem, kas veero.
veel, manupraat, izskataas, ka vinjsh saak no taada punkta ar taadu perspektiivu, ka situaacija Latvijas politikaa un sociumaa un visaas sfeeraas ko taas ietekmee ir paarsvaraa tik absurda, ka viss pats atdodas gjeneralizeeshanai. meaning, ka jebkas, kas momentaa nemeegjina mainiit absurdu situaaciju, ir kuutrs un generalizeejams un taads pats absurds. aptuveni taa, it kaa visi skatiitos uz pliko karali, bet turpinaatu izlikties un boreet, ka vinjsh nemaz nav tiks pliks, un ka viss kas vajadziigs ir cieshaak aizveert acis.
visbeidzot, pat ja vinja 'sarunas' ir monologi, tie ir svariigi monologi, it sevishkji, ja sarunu biedri nepiedaavaa neko svariigu vai interesantu vai vismaz patiesu. emocionaali sauklji uz cilveekiem darbojas, jo cilveekiem galu galaa ruup tikai emocijas, ja vien vinji nav sociopaati un psihopaati. politika, kas kaut ko maina pa iistam ir emocionaala politika.
es tev piekriitu, ka ljoti jau vinjsh visiem shkjiet kontroversiaals, un ka vinja manierei vareetu peisieties taa labad, lai vinjaa ieklausiitos vairaak cilveeku, bet es nedomaaju, ka vinjam interesee paarliecinaat cilveekus, kuriem pashiem nerodas akuuta veelme peec patiesiibas un paarmainjaam, ja taadu veelmi tik viegli ir nosist ar dazhiem lamu vaardiem. man nopietni shkjiet, ka ar visiem shkjietamajiem truukumiem vinjsh ir labaakais, kas latvijai pagaidaam ir, vismaz manu nomirusho un jau reinkarneejushos patriotismu atgrieza dziivee, un man jau vairaakas nedeeljas galvaa skan saule peerkons daugava un akuraatere un gribas viit vainadzinjus n shit
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: