atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
07:26 pm: vēl es varu pastāstīt, ka man konkrēti besī tusēt. negribu. ja nu vienīgi T-B, un tikai tajās naktīs kad tur aiziet širmis visiem, visi karājas pie lampām un dejo pa galdiem, apķeras un raud, un dzērienus lej par brīvu. a citādi - negribu.garlaicīgi.

un nevaru arī vairs, ka visi gruzās. kas tas ir, ko? ko vien satiek, tas gruzās. tie, kas tā īsti negruzās, tie vienkārši čīkst. ka noguruši, daudz darba, neviens nemīl, vai ka ne tādi piedzimuši. es vienalga pastāvu uz to, ka cilvēkam, ja viņam ir slikti, jāsēž mājās, jo apgrūtināt citus ar gruzīšanos nav pieklājīgi. tas ir tikpat nepieklājīgi, kā no visiem aizņemties naudu. drīkst rakstīt cibā, vai, augstākais, kādam draugam izstāstīt, labākajam, kurš tevis labā ir gatavs darīt teju visu, un tu viņa labā arī. un pēc tam ir jāpasaka kā filmās - paldies ka uzklausīji. TĀ LŪK! par dažiem liekas ir tā - nekad nesēž mājās, skraida riņķī ar mērķi visiem gruzīties virsū, arī pavirši pazīstamiem. tas nav izturams.

Comments

[User Picture]
From:[info]aleja
Date:June 15th, 2006 - 07:56 pm
(Link)
sēdēt un gruzīties mājās, jā, laba perspektīva..
man liekas, ka kaitinoši ir drīzāk tas, ka daudzi sūdzās, taču neko negrib mainīt, tad ar to čīkstēšanu noņem visus netīrumus, rūsu un tauku kā ar brīnumlīdzkli Vanish un viss. vispār man liekas, ka sliktā sajūta, ja vien tās nav par daudz, jāizmanto, lai kaut ko mainītu. tāpēc jau ir neapmierinājums, kā signāls, ka pēdējais laiks rīkoties.

mājās sēdēt un gruzīties ir tikpat neproduktīvi, kā visiem pēc kārtas sūdzēties.

es kā jau vienmēr visu uztveru personiski - es sūdzos, bļe, jo man reāli vajag, lai man kāds palīdz, ne jau lai pažēlo, bet lai izrauj ārā ar savu neizmērojamo subjektivitāti, šoku par principiāli un nesamierināmi atšķirīgu pasaules ainu. to es gribu. bet neviens negrib dalīties subjektīvajā, visi ir tik briesmīgi noslēpumaini un sargā savu superkruto subjektivitāti, tāpēc notiek tikai tādi mazītiņi satiksmes negadījumi. plīkšķis un viss.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:June 15th, 2006 - 08:08 pm
(Link)
tev vienkārši patīk dramatizēt un estetizēt :D

ar galvu arī vajag domāt. nevajag darīt tīšprāt sev, pašnāvnieciska drosme nav nekāda drosme. šitais viss zin pēc kā izlkausās? pēc maniakālās depresijas. esi redzējusi cilvēkus PĒC DROSMES?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:June 15th, 2006 - 08:05 pm
(Link)
dabū normālu darbu un ej prom no vecākiem.
[User Picture]
From:[info]aleja
Date:June 15th, 2006 - 08:10 pm
(Link)
paldies, sajutos kā neveiksminiece. vecāki, lai kādi tie arī būtu, pagaidām ir vienīgie cilvēki, kas mani gaida.

viss, bļe, toč jābeidz ar visiem runāt, mana atklātība tiešām nav normāla.
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:June 15th, 2006 - 08:27 pm
(Link)
a mani neviens negaida un patiesībā viss čikiniekā. jums tikai izskatās, ka gruzos :)
From:[info]chaika
Date:June 15th, 2006 - 07:59 pm
(Link)
Vinjiem no taa labaak paliek!
[User Picture]
From:[info]wowow
Date:June 15th, 2006 - 09:18 pm
(Link)
Taisnība. Gruzīties var tikai vislabākajam draugam uz krūtežas. Un cibā. Bet arī ar mēru.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:June 15th, 2006 - 10:20 pm
(Link)
Pa lielam es piekrītu, bet manuprāt, var būt atkāpes. Tev, protams, ir taisnība par pavirši pazīstamiem, kas skraida apkārt ar mērķi gruzīties virsū:( Bet ja man tas cilvēks patīk vai es viņu mīlu (un tas nav tikai viens labākais draugs), es varu arī kādreiz paklausīties viņa gruzīšanos, un ja gruzās gudri cilvēki, kurus ļoti cienu, tad es novērtēju to cilvēcisko viņos. Un kur ir robeža starp gruzīšanos un vienkārši atklātu sarunu?
[User Picture]
From:[info]teja
Date:June 15th, 2006 - 10:41 pm
(Link)
ā, to robežu var pamanīt. atklāta saruna arī izklausās pēc atklātas sarunas, un nav aizdomu, ka šis cilvēks to stāsta katram, kas vien neaizliedz to stāstīt.
[User Picture]
From:[info]annuska
Date:June 15th, 2006 - 10:55 pm
(Link)
ā, tātad galvenais ir to nestāstīt pa labi pa kreisi?

a Cibā gruzīties man bieži vien ir kauns
[User Picture]
From:[info]shelly
Date:June 15th, 2006 - 10:50 pm
(Link)
Paklau, pasēdi tu pati mājās, un neviens tevi neiegruzīs. Es, piemēram, sēžu, un jūtos ļoti labi.
[User Picture]
From:[info]g_sch
Date:June 15th, 2006 - 10:56 pm
(Link)
Man jau liekas, ka problēma ir cilvēkos, nevis gruzīšanās faktā. Ir taču cilvēki, kas māk tā forši pagruzīties, tā ka var just, ka tas viņiem tikai tāds neliels saguruma/šaubu brīdis. Viņi pabesīsies, saņemsies un dosies tālāk, kaut ko darīt, mainīt.
Un ir tādi kuru čīkstēšanā ir iekšā tāds ņergisms, roku nolaišana, ausu, acu aizspiešana, ka ir nepatīkami to visu klausīties. Tā viņu gruzīšanās atstāj kavējošu ietekmi uz tevi pašu.
From:[info]suic
Date:June 16th, 2006 - 01:53 am
(Link)
Ui, šausmas, atgādināja uzrakstu uz sienas - Riga Sick City. Tāds ar tradicionālo pilsētas labā krasta kontūru.
(Vēl blakus bija sieviete ar vibratoru kājstarpē, žēl tikai, ka propagandētais www.rigasexcity.tk īsti nestrādā.)

Ak jā, nu lūk, slima pilsēta - pilns ar gruzīniem. Bet mājās sēdēt, starp citu, ir baigi labi. Neviens neko daudz nesaka, neprasa; un pat gruzons nāk mazāk, kad nav jāskatās uz citu cilvēku priecīgajiem ģīmjiem.
[User Picture]
From:[info]garamgajejs
Date:June 17th, 2006 - 10:42 pm
(Link)
reāla gruzīšanās ir rīcības atlikšana uz kaut kādu vēlāku laiku (izvairīšanās pēc iespējas ilgāk) un latents lūgums pēc grūdiena, lai uzreiz varētu iebilst - jā, bet..
Powered by Sviesta Ciba