Kathe Kollwitz ([info]tapetes_puksts) rakstīja,
@ 2018-07-07 01:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Izvākšanās noritēja vieglāk nekā biju iedomājusies. Viņš raudāja tikai pirmās 10 min un pēc tam savācās un sāka palīdzēt krāmēt grāmatas. Es jutu izteiksmīgu tukšumu. Tiesa brīžiem uznāca nožēla par to, ka nākas pamest tādu komfortu un ērtības un tagad jāmazgā drēbes veļasmašīnā, kurai vienīgais režīms ir 4 h pēc kurām tā uzkaras un izmet laukā pilošu kaudzi, kura žūst mūžību.
16 gadi tomēr ir pārāk liela starpība. Acīmredzot. Man.
Es pārāk bieži jutos kā viņa meita nevis sieviete.
Mātei ar viņu mazāka starpība un viņa arī neliekas mierā ar pārmetumiem, akcentējot manu kļūdaino lēmumu. Kā var pamest tik labu cilvēku? Viņai viņš ir labākais draugs kāds man jebkad ir bijis.
Bet zinot šī labā cilvēka noslieci pēc attiecību pārraušanas vairākus gadus dzīvot celibātā, mēģināju viņu iedrošināt ielādēt tinderi vai apmeklēt kādus dejas kursus, kur varētu satikt foršas sievietes, bet viņu tas aizvainoja. Viņš to salīdzināja ar situāciju, kad nomiruša mājdzīvnieka vietā vecāki nākamajā dienā uzdāvina tādu pašu un cer, ka bērns aizmirsīs sāpes un atkal izjutīs iepriekšējo mīlestību. Bet tā tas nekad nenotiek.
Nu ok.


Bet kopumā es jūtos nenormāli laimīga pēc izvākšanās. Izmetu ļoti daudz mantu. Tas vairāk attīrija tieši mentālo telpu. Iekšās jauns svaigums un brīvības sajūta.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nulle
2018-07-07 12:28 (saite)
Forši.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2018-07-07 14:46 (saite)
Ciba reizem ir neticama.Es tulit braucu pec savam mantam, ko mans bijusais dzivesbiedrs,25 gadus Par mani vecaks, pie draugiem aizveda. Es gan Pa siem 3 menesiem pie studenta dzives esmu atkal pieradusi,mazliet pietrukst ta komforta,kas bija. Bet ta brivibas sajuta ir neaprakstama. Tagad gan man mazliet nelaba dusa No domas Par vecajam mantam un drausmigo skirsanos,ko so menesu gaita pamanijos ignoret, mierinu sevi,ja das nebus ilgi un tad beidzot bus pielikts punkts.

(Atbildēt uz šo)


[info]shrdlu
2018-07-07 16:06 (saite)
Veļasmašīnai varētu būt problēma ar ūdens novades cauruli, piemēram, tā ir kautkur bloķēta vai par dziļu iebāzta notekcaurulē, tā ka gals atduras un veļasmašīna nevar izpumpēt ūdeni (mums arī tikko tā bija, ka stundām ilgi mazgā un beigās viss tik un tā slapjš).

(Atbildēt uz šo)


[info]heishy
2018-07-07 16:54 (saite)
Atsvaidzinošs raksts.

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2018-07-07 20:29 (saite)
Lai veicas!

Bet par to kāmīti viņam ir taisnība.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2018-07-08 16:25 (saite)
paldies.
bet kas jūs visi anonīmie esat?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2018-07-07 20:45 (saite)
Vispār jau cilvēki iemīl cilvēkus, nevis gadus. Kaut kādi eksperimenti ar par vecu vai jaunu. Sākumā tā nelikās, tagad liekas. Uz tā otra rēķina.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tapetes_puksts
2018-07-08 16:03 (saite)
es zinu, bet es nesaprotu mīlestību.
un visas lietas, kas mani sākumā pievilka, beigās izrādījās tieši tās, kuras izmantoju par argumentu, lai šķirtos. jūtas bija. jūtas pazuda, bet nevienam nepietiek ar šādu skaidrojumu un tad, kad sāk domāt, var verbalizēt virkni dažādus skaidrojumus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2018-07-10 14:29 (saite)
Es neesmu tas pats anonīmais, kas uzsāka šo diskusiju, bet – "jūtas" ir diezgan bērnišķīgs koncepts. Sākumā viņas vienmēr ir spēcīgākas, jo mēs daudz fantazējam par otru cilvēku. Pamazām atklājas objektīvā realitāte. Tad sākas darbs. Primāri jau ar sevi, beigt sagaidīt no otra cilvēka to, kas viņš patiesībā nav. Uzdot sev jautājumu: vai viņam pietiek tā, ko es sagaidu no attiecībām? Ja tur ir apmēram 50%, manuprāt, ir vērts strādāt tālāk, 100% ideāls ir tikai mūsu galvā, bet nekad otrā cilvēkā. Jūtas sevī uzjundīt ir easy peasy, strādāt pie attiecībām un nepadoties nieku dēļ – tas jau ir advancētāk.

Es zinu, kā ir justies kā izmestam mājdzīvniekam. Pēc vienas tādas reizes sev pateicu, ka nekad neiešu attiecībās, kuras varētu beigties nieku dēļ. Šķiršanās ir huiņa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?