Snorke ([info]snorke) rakstīja,
@ 2016-06-05 09:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
6. diena - 87.8 (+0.1 no vakardienas, -0,8 kopuma)
vainosu PMS, jo vakar: proteinu kokteilis (200 ccal), maza tuncmaiziite no automaata (260 ccal precizi), 0.5 kg kirsu pacina (ap 250 ccal), 200 g superliesa rostbifa (300 ccal), snaki: 2 kafijas, mazs gabalins arbuza, dazas krabju nujinjas (200 ccal kopa max)
ok, kopa beigaas sanaak 1200 ccal, bet nu nobaroties no taa nevar

Privaatais trenins ar Leo: secinaja, ka uz sauszemes es sevi varu tikai savainot, iedzina mani baseina, uzbaaza aquaflapus,
bilde: http://www.vanniniaquaepool.it/aquaflap-p-42.php
kustiibaa: http://www.youtube.com/watch?v=27oYwgKatrY
ar flapiem tiesam nevar sevi savainot, bet var aarpraataa nogurdinaat un lielu gandarijumu tas nedod, jo principa tu vislaik peries, kepurojies, cinies un tirinies, pie tam loti kriitot uz nerviem normaalajiem peldeetaajiem
Peec 45 man gribeejaas raudaat un peec tam bija taads nogurums, ka pilniigi praats aptumsojaas (augsmineeto galju nopirku supermaarketaa un apriju masiinaa)
tagad man esot jaaflapo katru dienu (!!!) 1 stundu (!!!) 2-3 meenesus (!!!) , tad varesot pieversties sauszemes aktivitaateem (!!!)
nu nezinu, meeginaasu vismaz drusku
vispaar varetu but oficiaali 1. zemais punkts - it kaa daru VISU, bet rezultatau NEKAADU un veel tauta visa saka: aj, tu tak tadaa esi, nekas tev naav janaomet, aj, tak tev tur nekaa nav, visiem ir muguras problemas (ja vel kads ta teiks, laikam atbildesu asaak)

Vakar daktere Shlepere (kas mani suutiija uz operaciju pa tieso vai vismaz uz ozonterapiju, kur muguraa injicee ozonu) izlasija Suraces Sleedzienu: a Surace raksta kaa Napoleons speeku briedumaa (Es uzskatu/Es domaaju/Es nedomaju/ Es nemiilu ozonterapiju - Es domaju, ka tas ir komerctriks - Es dodu 65%, ka paciente atkopsies bez operacijas) - Slepere tiesa teksta pateica, ka Surace neko nejeedz un ka sis sledziens liek vinas rokaam TRIICEET (un paradiija, kaa tiesi taas triic)
es atkal teicu, ka esmu nodomaajusi 6 meenesus sekot Suraces padomiem un JAU esmu nometusi 2 kg

tad Shlepere drausmiigi indiigi noveeleeja nomest man svaru - jo es jau NOTEIKTI loti labi to nometisot !!! un nakt peec 6 meenessiem
vaardu sakot, paradaas jauna liinija Shlepere vs Surace


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zimbabve
2013-06-05 15:52 (saite)
Man pēc vairogdziedzera izņemšanas vielmaiņa ir pamatīgā tūtā, jo vēl nav pieregulēta terapija, ārstēšanas laikā pamatīgi pieņēmos svarā, ķermenis mainījies bioķīmijas dēļ. Turklāt šobrīd fiziskās aktivitātes ir ierobežotas, jo nav daudz spēka. Tad nu mēģinu maksimāli uzmanīt pārtiku un lēnītēm kāpināt fizisko slodzi.
Mērķis ir sarukt par apmēram vienu/diviem apģērba izmēriem, svars nav tik būtisks, bet pašsajūta, muskuļu daudzums un enerģijas līmenis gan.
Man ar OH pašai ir problēmas, jo vēža dēļ ir nepieciešams ēst augļus un ogas, kas savukārt svaram nenāk par labu. Piņķerīgi panākt līdzsvaru. Nu tā kaut kā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2013-06-05 16:03 (saite)
tu kaadu sporta aarstu-dietologu utt esi meginaajusi ? es tik nesen atklaaju, ka ir ts "rehabilitaacija" un "fiziatrs" un sitadi treneri kaa Leo, kas sastaada dziives / sporta /eesanas reziimu ne pilniigi veseliem cilveekiem. Piemeram, sito pasu vingrosanu uudenii, kas iisteniiba ir loti laba lieta (sodien atkal biju). Arsti jau dod tikai vispaariigas vadliinijas, bet visaadus svariigus dziives siikumus izstradaa sitadi rehabitologi

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2013-06-05 16:07 (saite)
Vēl ne, vispirms bija jātiek galā ar pamatlietām, par ilgtermiņu nebija laika domāt :) Bet plānā ir imunologa apmeklējums, kad nākamreiz došos pie ārstiem, varbūt jāpieķer klāt arī dietologs vai kaut kas tamlīdzīgs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]snorke
2013-06-05 16:11 (saite)
nuja, step by step :) ok, es zinosu, kaa man iet ar dieetaam, un tu ar !

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]zimbabve
2013-06-05 16:19 (saite)
Aha, bariņā vieglāk :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]lavendera
2013-06-05 16:18 (saite)
oi! atcerējos, ka man šodien pēdējā nodarbība pie ārstnieciskā vingrinātāja.
Ko gan es iesāktu bez sarunām par tēmu :) domātu un domātu - kas tad īsti bija jādara, kāpēc tāda nepadarīta darba sajūta...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?