Velni ([info]ronis) wrote 4. Februāris 2004, 16:41
Ar Tevi kā Tēju gan bija švaki. Tāda stipri atšķaidīta, nesakarīga, it kā paģiraina Tēja. Jā, nesakarīga, it kā vienā poustā būtu salikti kopā fragmenti no dažādiem ierakstiem dažādos laikos. At random. Un pieķerti klāt citāti, un dziesmu teksti.
IMHO here is the key: tie nopietnie un pret tekstu ar atbildības sajūtu pieejošie cibiņi, kas raksta tēlaini, dzejā vai prozā, izņemot Punktu un ppkk, kas ir viena persona un kurai apzināti ir pilnīgi cita pieeja un rakstīšanas mērķi, neraksta "sviestu", daudz rūpīgāk seko līdzi tam, ko saka, kādus vārdus izvēlas, var paskaidrot savas metaforas, precīzi zina, ko grib pateikt, uz kurieni iet, seko līdzi ritmam, dalījumam rindiņās (dzejā visbiežāk uzsvars ir uz pirmā un pēdējā rindas vārda, un vislielākais uz panta pēdējā vārda pēdējā rindiņā), utt. Raksta ar prātu un kalkulatoru, nevis pieraksta sajūtas, kā no malas varbūt izskatās. Inspiration is bullshit. Ja vajadzētu, varētu izvērsti un argumentēti - varbūt ne visos ierakstos - pamatot katru vārdu. Kāpēc ir "sārts", nevis "sarkans", utt. Tēja varbūt tam nepiekrīt, bet viņa to pati neredz. Vai neatzīstas.
+ vajadzētu uztaisīt pollu tēlainajiem rakstītājiem - ja jums ir pousts dzejolis ar septiņām rindiņām, cik ilgi jūs to rakstat? Ja ļaudis atbildētu godīgi, tas laiks svārstītos no desmit minūtes- četras stundas- divas diennaktis ("rakstīju vairākos piegājienos").
++ neapvainojies. Labi rakstošu, noslīpētu, īsteni talantīgu cilvēku cibā ir ļoti maz. Manā reitinga tabulā Tēja ir pirmajā trijniekā.

Bija ļoti interesanti uz jums skatīties. Priekā!
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.