sviesta cibas neoficiālais viedoklis ([info]scibologs) wrote 15. Novembris 2004, 14:40
par flirtu
te daži pēdējā laikā gaužas, ka sapurgājuši savas platoniski- žurnāliskās attiecības, iepazīstoties ar saviem frendiem realitātē, kā rezultātā nu pukstēšana kļuvusi apgrūtināta. brīvība zudusi. protams, vienmēr paliek iespēja veidot vēl kādu žournālu, taču trenētie cibiņi jau nav ar pliku roku ņemami- ātri vien atkož sakarības un atkal priekiem beigas. nu ko- piedāvāju labāko praksi kā tavam nākamajam- 3ajam, 4ajam u.t.t (jo 2 žournāli jau ir katram sevi cienošam cibainim) žurnālam palikt neatrastam:
1) neliec frendus klāt savam jaunajam žournālam (cilvēki ir ziņkārīgi- ies iepazīties)
2) nenopūties (nekomentē) no sava jaunā žournāla pie citiem pukstiem (tā tevi ātrāk atklās)
3) puksti no semažika vai kāda cita 3ās puses tūļa, nelogojies iekšā žournāla, jo agrāk vai vēlāk, komentējot, tu netīšām apdirsīsies (neizlogosies-neielogosies) un atklāsies
4) puksti reti (tev taču tāpat nav ideju ko rakstīt)
5) pukstus raksti pašā karstākajā laikā (darbdienu priekšpusdienā), tad tavs žournāls ātri pazudīs no tekošo pukstētāju (vai frends/frendsfrends) pirmās lapas
6) neiesaisties diskusijās sava žournāla komentos (pat piepūloties netiksi vaļā no sevis iemīļotiem textuālās uzvedības modeļiem)
7) lai izslēgtu iespēju atbildēt uz komentāriem paralēlajā žurnālā ar sava basic žurnāla niku un tādējādi atklāt savas kārtis, vajag vēl pirms paralēlā žurnāla palaišanas izbanot pašam sevi no komentēšanas (ieteica [info]ronis)
tā rīkojoties, flirtu ar pārējiem ir iespējams ievērojami paildzināt :))
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.