sviesta cibas neoficiālais viedoklis ([info]scibologs) wrote 25. Oktobris 2004, 17:11
komūnas sūkā
tā kā mani neuzņēma kārtējā normētajā komūnā [info]gribu_seksu, man ir visi iemesli rakstīt žultainu pukstu par komūnām kā tādām :))

tātad- komūnas sūkā:

1) komūnām ir mazāk lasītāju. talantīgs cibiņš, postējot savā žurnālā, pukstam piesaista daudz lielāku auditoriju nekā jebkura komūna. komūnas ir domātas lūzeriem, kuru pukstus neviens nelasa vai cibiņiem- iesācējiem, par kuriem neviens nezina. lielisku pukstu vai cibiņu pamanīs arī tāpat, bez komūnas palīdzības.

2) komūnas ierobežo. pakļaujoties komūnas noteikumiem, tu ļauj normēt sevi- tu kļūsti par "vienu no". tu vairs neesi īpašs un neatkārtojams. acīmredzot, tu esi gatavs ievērot komūnas tēmu, visādus slepenos rituālus (tipa- puksta slēpšana aiz friendsonly karodziņa vai lj-cut), lai sajustos kā daļa no kaut kā lielāka. tātad ja gribi pievienoties kādai komūnai, tev ir problēmas ar pašapziņu.

3) komūnas ātri mirst. protams arī cibiņi mēdz dzēsties, taču jebkurai komūnai gals ir ātrs un labi saredzams. pat tādas lieliskas komūnas kā [info]baltais_bebrs vai [info]gardumi izčākstēja pēc sākotnējā enerģiskā uzrāviena, izzūdot novitātes faktoram un izlādējoties pirmajai smadzeņu vētrai.

4) pieteikties komūnai nozīmē lūgt labvēlību. kuram gan tas patīk? tāpēc komūnas, kurām nevar pievienoties automātiski, ir domātas mazohistiem un dirsā līdējiem.

secinājums- komūnas ir domātas iesācējiem, kas grib iegūt lētu popularitāti vai varaskāriem (un kā likums- netalantīgiem) cibiņiem, kas izveidojot komūnu noteikumus un uzraugot to ievērošanu, kompensē uzmanības deficītu savai personai.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.