21 Maijs 2004 @ 19:40
vārdi un cilvēki  
savā ziņā var apskaust cibiņus, kas savu dzīvi vada tikai vienā žurnālā, kas saprioritizējuši savu īsteno un pakārtotās identitātēs vai jau sākotnēji savā vārda izvēlē pieļāvuši iespēju tā izmantošanai iekš IRL. cibā pilnīgi normālā personības šķelšanās nav īpaši komfortabla kontaktējot ar citiem cilvēkiem savā fiziskajā veidolā, ja visi tavi cibas "es" ir vienlīdzīgi un katrs žurnāla vārds ir radies spontāni vai pateicoties viņa augstībai- gadījumam.
 
 
( Post a new comment )
putnupr[info]putnupr on 21. Maijs 2004 - 19:56
daudz teeli - tas vareetu buut apgruutinoshi
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
sviesta cibas neoficiālais viedoklis[info]scibologs on 21. Maijs 2004 - 19:58
apgrūtinoši ne, mazliet neērts un krāmīgs tas brīdis, kad tev nākas izvēlēties, kuru brendu bīdīt tālāk ja bīdīt :))
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
Kaitnieks-San[info]kaitnieks on 21. Maijs 2004 - 20:31
No vienas puses es briinos par tiem cilveekiem, kam tas izdodas - mans otrais zhurnaals nomira ljoti aatri. Vinjiem laikam Ciba sastaada shausmiigi lielu lomu dziivee. Varbuut vinjiem pat internets galvenokaart ar Cibu saistaas? Man, godiigi sakot, gruuti iedomaaties, labpraat paskatiitos kaadu dokumentaalo filmu/interviju ar kaadu megacibistu.
(Atbildēt) (Link)
Ģ[info]smejmoon on 21. Maijs 2004 - 20:52
tās pašas problēmas, kas ar vairākām mīļākām, draugiem, kam patīk dažāda mūzika vai tavām 'identitātēm' darbā un mājās.
(Atbildēt) (Link)
Kruts Skuju[info]kruts on 21. Maijs 2004 - 23:21
nez, daudzas identitātes rodas pilnīgi likumsakarīgi. tām IR vienkārši jārodas. un nejaušība tur nu ņi pri čom. savukārt dažas rodas patiešām nesaprotamu iemeslu dēļ. īsti konkrētu iemeslu cibiņa siāmas dvīnim (citai identitātei) nevar atrast. tā ir sociāli-dinamiska parādība, kas saistīta ar to, ka arī dzīvē mums ir dažādas kompānijas ar ko satiekamies, utt. tā lūk man liekas.
(Atbildēt) (Link)