08 Maijs 2004 @ 11:44
sveiciens stukačiem  
cibā parādās stukači, bļe (jau 2 gadījumi pēdējo dienu laikā). man ir skumji par to, ka daži cibas apmeklētāji ir tik stulbi, ka sāk jaukt cibas dzīvi ar to dzīvi, kas tur ārpusē. atceries, stukač- ciba ir brīvprātīga, necenzēta un alternatīva realitāte, tās pārcelšana IRLā notiek tikai ar iesaistīto cibiņu atļauju.

nu un kas, ka tu vari uzzināt IP adresi, organizāciju, kurā cits strādā, ieraudzīt kādu fotogrāfijās, uzzināt vārdu vai uzvārdu, atpazīt situācijas un atklāt likumsakarības, sarunājoties ar citiem vai noklausoties sarunas? so what? tas tak tev nedod pilnīgi nekādas tiesības to izmantot, kamēr neesi saņēmis akceptu no otra. jebšu tev ir tāds naids pret svaiga gaisa šalti mūsu putekļainajā ikdienā, ka visa tā sīkmanība, skaudība, karjerisms, utt. utjp. jāienes arī šeit, cibā? ar ko tad ciba un attiecības tajā tādā gadījumā atšķirsies?

upd: es, protams, ļoti labi zinu, ka 100% anonimitāte tīklā nav iespējama principā. taču ticu, ka anonimitāte (ievērota, nevis nodrošināta tehniski), jeb pareizāk- konfidencialitātes jeb citu tīkla apdzīvotāju inkognito respektēšana, ir būtiska vērtība tīklā un priekšnoteikums gara brīvībai. un vismaz šādās slēgtās komūnās kā ciba, to (anonimitāti) būtu jākopj. jā, esmu ideālists, bļe.

padomā par to, kretīn.
 
 
( Post a new comment )
ублюдок[info]racoon on 8. Maijs 2004 - 12:07
Kāds Tavu personību izbļāvis pa visu plašo pasauli, un Tu paķēri kreņķi?

shit happens
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
sviesta cibas neoficiālais viedoklis[info]scibologs on 8. Maijs 2004 - 12:46
nē, manu ne (bet dažu citu gan). un ja arī- pārdzīvošu. es, saproties, par ideju cīnos.
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)