-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-09-03 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vispār. šis ir patīkami. nu labi, es uzvārīju 5l tomātu mērces (man beidzot ir saldētava, jē), uztaisīju mīklu, izrullēju to 3,5 picu pamatnēs un sakopu virtuves. bet.
no parastās situācijas šī atšķīras ar to, ka A. ne vien visu sagrieza/sarīvēja, bet arī salika un izcepa teju visas picas. kā arī nes man pa dažām šķēlēm no katras.
ļoti laba sajūta, hehe.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]eos
2016-09-03 20:01 (saite)
Kopīga ēst gatavošana ļoti vieno. Un pica, daudziem ir klikšķis tieši uz picu :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2016-09-03 20:04 (saite)
daudziem ir klikšķis uz daudz ko. mums pica gan ļoti garšo, gan ļoti labi sanāk.

bet kopā ir jaukāk kā atsevišķi, jā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]usne
2016-09-03 20:31 (saite)
Izklausās pēc ideālas sestdienas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2016-09-03 20:33 (saite)
vispār jā, ja tā padomā, sestdiena ir gluži laba :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]neraate
2016-09-04 22:07 (saite)
klau, pēc kādas receptes tu taisi picas mīklu?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ripp
2016-09-04 22:15 (saite)
Man ir 2 varianti. 1, normālais, ko var atrast meeneshi cibā (pieberot kkādas itāļu garšvielas), ar raugu.
Un otrs, slinkais un ātrais, kur uz labu laimi sajaucu kvieši baltos, kviešu pilngraudu un auzu miltus (mīkstumam) ar sāli, garšvielām un kefīru, līdz sanāk mīksta mīkla, ko pārberot ar miltiem ir via viegli plāni izrullēt.
Pirmais, protams, ir labāks, bet otrs ātrāks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?