-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2016-09-03 19:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vispār. šis ir patīkami. nu labi, es uzvārīju 5l tomātu mērces (man beidzot ir saldētava, jē), uztaisīju mīklu, izrullēju to 3,5 picu pamatnēs un sakopu virtuves. bet.
no parastās situācijas šī atšķīras ar to, ka A. ne vien visu sagrieza/sarīvēja, bet arī salika un izcepa teju visas picas. kā arī nes man pa dažām šķēlēm no katras.
ļoti laba sajūta, hehe.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2016-09-04 22:15 (saite)
Man ir 2 varianti. 1, normālais, ko var atrast meeneshi cibā (pieberot kkādas itāļu garšvielas), ar raugu.
Un otrs, slinkais un ātrais, kur uz labu laimi sajaucu kvieši baltos, kviešu pilngraudu un auzu miltus (mīkstumam) ar sāli, garšvielām un kefīru, līdz sanāk mīksta mīkla, ko pārberot ar miltiem ir via viegli plāni izrullēt.
Pirmais, protams, ir labāks, bet otrs ātrāks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?