-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-11-21 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakarnakt aizmigu ap pieciem. pusseptiņos bija jāceļas, bet es atkal nogulēju modinātāju un pamodos 7.10 no tā, ka a. ir slikts sapnis un viņa saka "eeeeee". labi, ka tā, ko lai saka. plāns bija 7 jau sēdēt mašīnā. 12 minūtes vēlāk jau sēdēju mašīnā. rezultātā šodien vēl neesmu ķemmējusies. ne virtuvē, kur ģerbos, vienlaicīgi taisot cigoriņu dzērienu, ne apakšstāvā nebija ķemme un man nebija laika to meklēt.
pa ceļam paņēmu divas stopētājas, vecākā no kurām bija mazliet pārāk pļāpīga. citreiz droši vien uzreiz griezīšu gana skaļi mūziku, lai saprot, ka es negribu baigi runāt. es neņemu stopētājus, lai papļāpātu. es tos ņemu lai aizvestu cik nu mums ir pa ceļam.
aizkrauklē gāja gluži jauki, satiku abas māsas, pasēdēju ar jaunākās bērnu (pusi laika kopā ar viņu gulējām :D), satikos ar vidējo un braucu mājās.

no smieklīgā, bijām aizkraukles jaunākajā (laikam) ēstuvē, kas, cita starpā, pasniedz picas. picas ir postpadomju valstu gaumē, t.i. ar sieru visam pa virsu. samerā garšīgas. bet, jautrā daļa bija 4 sieru pica: mocarella, talsu ritulis, zilais siers un krievijas siers. ko lai saka, krāšņi. likt uz picas talsu rituli neienāktu prātā pat man varbūt jāpamēģina :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2015-11-21 18:30 (saite)
Skolas un augstskolas laikā stopēju diezgan daudz un, goda vārds, nevienam šoferim, kas paņēma mašīna, uz pieres nebija rakstīts, vai paņēma tāpēc, ka grib nogādāt, kur vajag, bet nerunāt, vai arī paņēma tāpēc, ka vajadzēja kādu, kas papļāpā radio vietā.
Pēc tava ieraksta tagad domāju, nez cik daudz no viņiem pēc tam savās dienasgrāmatās pukojās tāpat kā tu, ka stopētājs nenolasīja šofera domas un nošāva greizi runādams/nerunādams.

Nākamreiz, kad kādu paņemsi, tā arī pasaki, ka pļāpāt īpaši nevelk, labāk paklausīsies mūziku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]shelly
2015-11-21 21:29 (saite)
Labrīt, esi sveicināta, cietsirdīgā pasaule! Nākamreiz, kad kāpsi kādā mašīnā, rēķinies, ka par tevi var pukoties. Tas ir visumā likumīgi. Patiesībā tas ir likumīgi, pat tad, ja nekur neved.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2015-11-21 21:55 (saite)
Man liekas, ka autovadītājiem nevajag stāties un uzņemt savos auto stopētājus, ja viņus no līdzsvara spēj izsist tas, ka stopētājs ir pļāpa.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2015-11-21 23:17 (saite)
Izklausās, ka te kāds cits ir "izsists no līdzsvara".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2015-11-21 23:26 (saite)
kurā vietā es rakstīju, ka biju izsista no līdzsvara? kaut kā to neatminos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ripp
2015-11-21 23:26 (saite)
es arī esmu daudz stopējusi un nemaz nepieprasu lai stopētāji man jebko nolasa no ģīmja. protams, ka es būtu varējusi pateikt, ka gribu klusumu. bet to neizdarīju. savā ziņā droši vien cerēju, ka pateiks pāris vārdus par sevi un tad mitēsies. tā vietā uzzināju cik un kādas mašīnas viņai bijušas un kādā secībā, cik mazbērni, kādi mājdzīvnieki un cik smagi tiem vest no ogres uz rīteriem pārtiku. šo to citu arī.
es stopējot parasti uzdevu pāris jautājumus un, ja cilvēks neatbildēja izvērsti ar pretjautājumiem, tad nopratu, ka viņš nav pļāpīgā omā.

+ nemaz nav tā, ka situāciju baigi pārdzīvoju :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]echoes
2015-11-22 10:17 (saite)
Tieši tā, lielākoties var saprast, kad šoferis vēlas parunāties, kad neiebilst un kad nevēlas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?