-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-11-21 16:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakarnakt aizmigu ap pieciem. pusseptiņos bija jāceļas, bet es atkal nogulēju modinātāju un pamodos 7.10 no tā, ka a. ir slikts sapnis un viņa saka "eeeeee". labi, ka tā, ko lai saka. plāns bija 7 jau sēdēt mašīnā. 12 minūtes vēlāk jau sēdēju mašīnā. rezultātā šodien vēl neesmu ķemmējusies. ne virtuvē, kur ģerbos, vienlaicīgi taisot cigoriņu dzērienu, ne apakšstāvā nebija ķemme un man nebija laika to meklēt.
pa ceļam paņēmu divas stopētājas, vecākā no kurām bija mazliet pārāk pļāpīga. citreiz droši vien uzreiz griezīšu gana skaļi mūziku, lai saprot, ka es negribu baigi runāt. es neņemu stopētājus, lai papļāpātu. es tos ņemu lai aizvestu cik nu mums ir pa ceļam.
aizkrauklē gāja gluži jauki, satiku abas māsas, pasēdēju ar jaunākās bērnu (pusi laika kopā ar viņu gulējām :D), satikos ar vidējo un braucu mājās.

no smieklīgā, bijām aizkraukles jaunākajā (laikam) ēstuvē, kas, cita starpā, pasniedz picas. picas ir postpadomju valstu gaumē, t.i. ar sieru visam pa virsu. samerā garšīgas. bet, jautrā daļa bija 4 sieru pica: mocarella, talsu ritulis, zilais siers un krievijas siers. ko lai saka, krāšņi. likt uz picas talsu rituli neienāktu prātā pat man varbūt jāpamēģina :D


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?