-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-04-28 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par ēšanu
klau, kā ēst taisa normālie cilvēki? nu, tie, kas pamostas, aiziet uz darbu kopā ar bērniem (kuri iet uz dārziņu/skolu) un atnāk no darba kopā ar bērniem. ja tajā brīdī sāk taisīt ēst, tad vakariņas ir plkst 20. ja pirms tam padzīvojas ar bērniem ārā, tad vēlāk. bet mums tai laikā bērns jau jāliek gulēt. kurā brīdī un kas tiek gatavots? vienu nedēļu dzīvojām režīmā "gatavo A.", tagad, kad arī viņš sācis braukt ar mani uz ofisu, esam pārmetušies uz režīmu "negatavo neviens". šodien man tas jau bija apnicis, noliku bērnu un gāju vārīt zupu. bet ko tagad, katru vakaru šmorēt? a joga? a darbi? a atpūta? a miegs pirms pusnakts?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ripp
2015-04-29 11:37 (saite)
diemžēl es nevaru ēst visus šitos viegli pagatavojamos variantus. ja es tos ēstu, tad šobrīd svērtu kādus 90kg (vismaz).

bet nu jā, būs jāiziet uz sagatavēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]ninona
2015-04-29 11:43 (saite)
Takš sautējumus, tvaicētus dārzeņus un krēmzupas (bez saldā krējumuma un siera) vari, vaitad ne? :)
Sāc ar papīru, kur pieraksti, ko vari ēst, cik aizņem laiku to pagatavot, ko vari optimizēt. Kamēr baidās, tikmēr nekas nekustās, Tu taču zini!

Plus vienmēr ir iespēja daļu ēdiena tieši sev aizstāt ar ko vieglāku. Kaut ar svaigiem dārzeņiem, tas prasa 3 minūtes. Es regulāri sev šķīvī "publisko" gaļu aizstāju ar avokado/papriku/tomātu/tvaicētu burkānu un krējuma vietā pieleju kefīru :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?