-- ([info]ripp) rakstīja,
@ 2015-04-28 21:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par ēšanu
klau, kā ēst taisa normālie cilvēki? nu, tie, kas pamostas, aiziet uz darbu kopā ar bērniem (kuri iet uz dārziņu/skolu) un atnāk no darba kopā ar bērniem. ja tajā brīdī sāk taisīt ēst, tad vakariņas ir plkst 20. ja pirms tam padzīvojas ar bērniem ārā, tad vēlāk. bet mums tai laikā bērns jau jāliek gulēt. kurā brīdī un kas tiek gatavots? vienu nedēļu dzīvojām režīmā "gatavo A.", tagad, kad arī viņš sācis braukt ar mani uz ofisu, esam pārmetušies uz režīmu "negatavo neviens". šodien man tas jau bija apnicis, noliku bērnu un gāju vārīt zupu. bet ko tagad, katru vakaru šmorēt? a joga? a darbi? a atpūta? a miegs pirms pusnakts?


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ninona
2015-04-29 09:10 (saite)
Atslēga būtībā ir PLĀNOŠANĀ.

Plānoju ēdienkarti atbilstoši nedēļas ritmam - pieejamajam laikam un vajadzībām. Ideāli ir vēl arī plānot produktu apriti. Šovakar rīsi ar dārzēniem, rīt pāri palikušie rīsi zupā.

Šitā uztaisa ēdienkartes dažām nedēļām (cik kuram iedvesma, man ir 4 nedēļām), un laiž uz riņķi. :) Tad var ieplānot pietiekamu dārzeņu īpatsvaru, nepārmērīgu gaļas daudzumu utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?