rediiss ([info]rediiss) rakstīja,
@ 2011-11-07 15:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kukings

kā jau visa ciba atceras, pagājušajā gadā man izdevās izkausēt šokolādi, piebērt tai piparus un izgatavot mazas piparotas šokolādes pankūciņas. sēņu vīrs izdzīvoja. tāpat ģimenes locekļi un pat kolēģi. savukārt man pašai ļoti ilgu laiku pēc tam vairs negribējās pat skatīties uz šokolādi. nu, lūk. gads ir riņķī un ir laiks iemācīties ko jaunu. tā kā cepeškrāsns man nava, esmu diezgan ierobežota savās iespējās, jo visas receptes ir domātas tikai tiem izredzētajiem, kam ir tāda ekstra kā cepeškrāsns. nu, lūk.

receptē paredzēts saplūkāt tortes pamatni (tā kā savu izcept nevaru, mēģināšu iztikt ar gatavo) un samaisīt ar kaut ko mīklainu un nezināmu, kas saucas cream cheese. tad to visu izvārtīt kausētā šokolādē (hohō, to es jau māku!), uzspraust uz kociņa (nav obligāti) un ielikt ledusskapī uz sacietēšanas procedūru. lūk. kad uzzināšu, kas ir tas cream cheese un vai tas pie mums maz ir dabujams, ķeršos pie lietas un izgatavošu bannijus uz kociņa, vot



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]f
2011-11-07 15:52 (saite)
tas ir tas no kā siera kūku cep :)
(pagājšgad ap ziemassvētkiem es uzdevu to pašu jautājumu)
tobiš filadelfijas, bez piedevām.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-11-07 16:02 (saite)
kvī! tad jau man visi ceļi, tā teikt, vaļā! paldies! :))

(hehe cikliskie jautājumi)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2011-11-07 16:08 (saite)
Vismaz siera kūkām filadelfijas siera vietā var izmantot 2x lētāko Rama Creme Bonjour vai Kārums Svaigo sieru bez piedevām - pieļauju, ka bannijiem arī būs OK :)
(padalies ar recepti, lūc :))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-11-07 16:20 (saite)
ā, paldies! :) pastīsies uz šitiem arī. a to es nekad neesmu tiem pievērsusi uzmanību hehe
reku, pāris smukbilžu posti iedvesmai -
halovīna acis uz kātiņiem un smailiji
bet vispār gribētos izgatavot kaut ko ar sarkanu iekšu. nezinu, liekas, ka sarkana iekša varētu būt nenormāli smalka padarīšana :D
bet nu cik es saprotu, tur ideja visiem tiem bumbuļiem ir viena - spēj tik variēt ar pildījumu un noformējumu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]antuanete
2011-11-07 16:25 (saite)
Ahā, papētot recepti, jāsecina, ka te ir viena nianse - cream cheese frosting nav tas pats, kas svaigais siers! Frostingu taisa, to sieru saputojot ar pūdercukuru un sviestu, pretējā gadījumā viņš nesastingst līdz vajadzīgajai konsistencei. Receptes var pēc atslēgvārdiem pameklēt, man tagad slinkums, bet nekāda raķešzinātne nav.
Tas red velvet cake diemžēl prasa divas lietas - vai nu speciāli apstrādātu kakao, no kura var dabūt sarkano toni, vai arī pārtikas krāsvielu. Bet, ja nav cepeškrāsns, tad tāpat vienalga, var veikalā nopirkt kaut kādu šokolādes kēksu vai mīkstākus cepumus un sadrupināt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]str
2011-11-07 16:28 (saite)
vafeles ar biešu sulu iekrāsot!!!
/ un sablenderētām vafelēm ir arī stingra masa

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rediiss
2011-11-07 16:39 (saite)
o! vispār man arī biešu sula pazibēja kaukur apziņas nostūrī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rediiss
2011-11-07 16:31 (saite)
jājā, es jau izpētīju, ka tur manipulācijas jāveic. tak vienalga nebija skaidrs, kas tas par krēmu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?