ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-12-14 09:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par un pret
Bet varbūt tiešām ir tā, ka man NAV ko darīt? Šito domu es te tā šorīt mikriņā pārcilāju. Ja būtu ar ko nodarboties nebūtu laika sevi nodarbināt ar sviestu, nu tā teorētiski ņemot. Bet nodarboties ta ar ko? Esmu konstatējis ka mani nekas neaizrauj, vai arī tas kas mani aizrautu vēl nav parādījies manā redzeslokā? Nākamais secinājums uzprasās pats no sevis - Tev draudziņ ir šaurs redzesloks.
Varbūt, nu ņemsim cauri kaut kādu klasiku ar ko aizraujas cilvēki un ar ko varētu aizrauties es.
1. Mūzika. Daudzus aizrauj. Mani nē, it īpaši pēc tam kad es pamēģināju pagrāpstīties gar tiem plašu ripuļiem un gandrīz dabūju pa ausi par ļaunprātīgu inventāra bojāšanu.
2. Māksla. Nu ja, lai nu paliek. Varētu vasarā pludmalē no smiltīm taisīt kailus babuļus un ziemā sadzeroties absintu mest krāsu bundžas pret sienu. Kamooon.
3. Datori. Lai nu paliek.
4. Literatūra. Neko daudz par to nezinu.
5. Tehnika. Esmu aizdomājies ka varbūt varētu. Bet tā kā vienu motociklu jau esmu uzbūvējis, tas vairs nebūtu nekas jauns. Varētu sekot kolēģa piemēram un ar DIY metodēm uzbūvēt mašīnu. Varu precīzi pateikt kā tas sāksies un beigsies. Sāksies ar to, ka tad kad dandardaika būs nopirkta, izjaukta un sākta likt kopā atklāsies ka es nevaru salikt pravodku un pēc neveiksmīgā, piecsimtpiedesmit piektā sadedzinātā drošinātāja vadu murskulis un pravodkas shēmu grāmatiņa ielidos kaktā un garažas vidū nākamos piecus gadus sliesies un lēnām apputēs izjauktas mašīnas kaudze + rāmis ko beigās Onslovs aizmēzīs uz izgāztuvi.
6. Sports. Domu par vieglatlētiku varam iznīdēt saknē kaut vai aiz pusotras paciņas cigarešu dienā. Pāri paliek dažādas šīzas. Varētu mēģināt iemuķīties pie darklow un paprovēt skydivingu. Visticamāk tajā brīdī kad vajadzēs lekt apdirsīšos un ar to arī viss beigsies. Paliek slēpošana. Tfu tfu tfu, pagaidām vēl nekas slikts nav noticis, bet jāatzīst huligānisms alpos lienot ārpus trasēm nav nekas dižs salīdzinot ar helibordingu Pamirā ko es protams kā pēdīgais ļimonaģņiks vienkārši nevaru atļauties. Lai gan vajadzētu. Tur es nosistos un būtu miers.
7. Darbs. Te jau ir nelielas iespējas izvērsties lai sevi izklaidētu. Var sataisīt baigo troksni un sūdus lai pēc tam graužot nagus skatītos KAS NU BŪS. Bet darbs ir darbs, mēģinājums to pārvērst par vaļasprieku ir pirmais solis ceļā uz trakomāju.
8. Varbūt varētu kļūt par vides aktīvistu? Nu tur vaļi, leduslāči, izmirstošas termītu sugas un tā.
9. Varbūt kļūt par politiski aktīvu pilsoni un katru dienu piketēt pie saeimas?
10. Varbūt nodarboties ar labdarību. Nu tur pieteikties misijā uz Ganu lai dalītu rīsu un kukurūzas paciņas kārniem nigerēniem un cerēt ka nākamā pilsoņu karā, kas noteikti notiks pēc mēneša Tevi ķers kāda nomaldījusies lode.
11. Varbūt stiprināt alkoholisma kultu?

Vārdu sakot nav, nav nekā tāda kas mani spētu aizraut un ieinteresēt. Žēlīgi. Vot pastrādāšu tagad, varbūt kļūs maķenīt interesantāk.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]oblica
2007-12-14 10:24 (saite)
Varbūt sievietes vai kaķi?
Vispār es personīgi vairāk par pēdējo tā kā, 11-to...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-12-14 10:30 (saite)
No sievietēm tikai visas nelaimes ceļas. A divi spītīgi raksturi, es un kaķis, zem viena jumta diez vai var sadzīvot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]oblica
2007-12-14 10:32 (saite)
Nja, tainība vien ir. Atliek alkoholizācija harmonizācijas un socializācijas nolūkos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mako
2007-12-14 10:40 (saite)
A rakstīšana kā hobijs? Uzcep īso stāstiņu grāmatu - "Raspisģaja piedzīvojumi" vai kā tamlīdzīgi.
I ar to vēl var nopelnīt

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-12-14 10:55 (saite)
Man domāt, ka šādi stāstiņi ikdienas pilda izdevēju atkritumu urnas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]hagi
2007-12-14 11:19 (saite)
Kā reiz tā, kā tu, reti kurš raksta, vai, precīzāk, reti kurš nenomīž un iedod kādai izdevniecībai tādus tekstus, kā tu raksti. Faktiski vienīgais cilvēks, kuru es zinu, kas varētu būt atbilstošs šai kategorijai (sk. www.vilciens.lv), arī laikam neko nekur nav iesniedzis.

Bet kā hobijs rakstīšana sūkā. Precīzāk, kā hobijs tā rullē - kamēr tu raksti cibā vai tā - bet, ja tu sasienies ar publicēšanu, tas vairs nav hobijs.

A tu negribi provēt kādu vīrišķīgu amatniecības paveidu? Tipa no finiera leļļu mājas zāģēt un tādā garā? Kārtīgi plānošana un prātošana + darbs ar rokām un materiālu, nevis pelēkajām šūniņām vien + reāls rezultāts beigās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]atis
2007-12-14 12:13 (saite)
Nezinu vai Latvijā var kaut ko nopelnīt. Baismīgas kapeikas maksā. It kā jau var rakstīt prieka pēc, bet ja pateiktu, ka par pēdējo mēnešu pūlēm teiksim pāris simtus (nu ok, 1000 ls) var dabūt, tad nafig censties? Pasaules lielās izdevniecības saviem autoriem maksā ap 1 USD vai mazāk no pārdotās grāmatas. Nav pamata domāt, ka Latvijā maksā vairāk (es gan to 100% nezinu). Un Latvijā metieni ir ap 1000-2500 grāmatām, reti kad vairāk par 5000. Un tad vēl kādi pārdesmit procenti aiziet nodokļos :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2007-12-14 10:56 (saite)
Kā es Tevi saprotu. Man tikai vēl sūdīgāk - atkrīt arī 9. un 11. punkti. 9tais tālab, ka drusku darbs, aber 11. tālab, ka stiprināt vairs nav kur.

(Atbildēt uz šo)


[info]grey
2007-12-14 12:51 (saite)
Ģimene un bērni.

(Atbildēt uz šo)


[info]lapsa
2007-12-14 14:27 (saite)
vēderdejas pamēģini :D :P

(Atbildēt uz šo)


[info]liesa_miesa
2007-12-14 15:02 (saite)
Īstenībā ar skydiving nav nemaz tik traki, visi sākumā raustās lekt, bet tad vienu brīdi aizveras kaut kas un tā lieta paliek kā narkotika. Vismaz tandēmā noteikti pamēģini, plašāku info vari dabūt iekš http://www.freefly.lv Paskaties, piemēram, šo video -
http://www.freefly.lv/ftp/sky_cempis_2007/tombovv/volki_divx5.avi
Vai nav skaisti? :)

(Atbildēt uz šo)


[info]s
2007-12-14 17:19 (saite)
Piesakies UN Volunteers vai braukā apkārt ar Gora slaidšovu.

(Atbildēt uz šo)


[info]kaitnieks
2007-12-15 19:57 (saite)
Vari pārvākties uz laukiem un audzēt kāpostus un kaņepes.

(Atbildēt uz šo)

ap un par
[info]barbala
2007-12-19 22:51 (saite)
http://www.youtube.com/watch?v=eaoIsPZAgck

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?