ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2007-09-04 12:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par ekrāna laimi
Atcerējos draugi par ko Jums gribēju pastāstīt. Tieši tagad pīpētavā apspriedām horrorīgākos notikumus un tas ko gribēju Jums stāstīt kak raz bija topa augšgalā.
Esmu jau stāstījis par blondām kaziņām kaut kādos amatos, kas cilvēkiem kam jāstrādā šā vārda tiešajā nozīmē, maisās pa kājām un sataisa vairāk sūdus nekā piektajā gadā.
Kādu laiciņu atpakaļ pie glāzītes patarkšķēju te ar dažiem, sauksim to par tirdzniecības parku, nomniekiem. Nu kā žīdiskais andeļmaņu buziness attīstās un tā. Runājām arī par blondām kaziņām, kuras nevēlēdamās samierināties ar norietošo skaistumu joprojām meklē sevi un alkst sabiedrības uzmanības. Nu jā, sabiedrības uzmanība parasti ir vērsta uz tiem kas žurnālos un tēvēkastē smaida pērļbaltus zobus un dzerot šampanieti apkaisās ar rožlapiņām. Par tiem tur, kuru dzīve kā medutiņš tek pār koka karotīti. Un blondām kaziņām arī gribās, ai, kā gribās, jo ja pirms tam viņas bija radītas lai vadītu, tagad- lai būtu mīlētas. Visu mīlētas un apbrīnotas. Ai, kā viņām to gribās, ai ai ai. Un neliešu uzmācās ar garlaicīgiem darbiem un uzdevumiem un nesaprot, ka viņas smalkā dvēsele ir radīta kam cēlākam. Nu vismaz PDz vākam un šampanietim rožu ziedlapiņu ielenkumā. Tā nu dumjās zuzes kaut uz vēdera lien, bet savu dabūs. Tā arī blondā kaziņa, atradusi savu ceļu uz atzinību piemirsa par pienākumiem tirdzniecības parkā. Viss bija tik mazsvarīgs ceļā uz lielo ekrāna laimi. No tirdzniecības parka viņa aizgāja, ekrāns stāsta par jaunatrasto aicinājumu un laimi, delfu orākulam gan būtu cits viedoklis, bet tas lai paliek. Tagad ir, tagad viss ir štokos! Ir ij PēDzē, ij tēvēkaste, ij godalgota vieta horrorīgāko notikumu topā pēc tam kad es kļūdas pēc uztrāpīju uz raidījumu „Dejo ar zvaigzni”

Post Scriptum. Autors joprojām nesaprot kāda skābputra ir raidījuma Dejo ar zvaigzni producentu galvās ja var uztaisīt kaut ko tik sviestainu. Šāda kvalitāte piedienētu kaut kādai TV Dzintarei kur Sesks var kameras priekšā izdejoties, bet nu ne jau valsts apraides stacijai.
Post Scriptum 2. Ak Iveta, Iveta...ko pēc tam?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mako
2007-09-04 13:02 (saite)
Domā, šamai nav zināms kāposta daudzums uzkrāts aizvaigu maisiņos, lai īpaši nesatrauktos, ko pēc tam?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]krii
2007-09-04 13:02 (saite)
Lūk, lūk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]racoon
2007-09-04 13:06 (saite)
Cik var nopizģīt iekš TP? 15-30k ? Ar to tālu netiksi, un ja tā turpinās ar muzikantu pīties gan jau arī turīgais vīrs ar kāju pa dirsu iedos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mako
2007-09-04 13:12 (saite)
Ak jā, un vēl turīgs vīrs ar kā backups.
Par pīšanos - tā ir spekulācija no Almas Tantes Ziņu biroja vai patiesa info :)?
Vispār, biki ta ka skaudība pret cilvēku, kas var atļauties uzspļaut pienākumam un darīt to, kas pašam patīk. Neapspriedīsim izdarītā kvalitāti - tai pārraidei ir drusku cita mērķauditorija kā es vai tu, rādītājs ir - ka pašai patīk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2007-09-04 13:16 (saite)
Pietiekami, lai kādu brīdi padzīvotos. Un diez vai pēc tam viņai būs ilgāk par pusgadu no bezdarbnieku pabalsta jādzīvo.:)

Man jau patīk, ka cilvēki reizēm atļaujas kaut ko radikāli pamainīt, nevis gadu desmitiem pašīt kā plantācijā, lai uzstutētu Baltezerā mājiņu un nosūtītu knēveļus uz Oksfordu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2007-09-04 13:17 (saite)
He, he, mēs vienlaicīgi vienādi nodomājām;))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]racoon
2007-09-04 13:18 (saite)
Kāpēc Tu neesi Korsikā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]krii
2007-09-04 13:24 (saite)
Tāpēc, ka neesmu gatava n gadus mazgāt traukus un klāt viesnīcās gultas, kamēr tieku pie iespējas kā citādi tur pelnīt naudu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2007-09-04 13:06 (saite)
Gan intervija Sezdienā, ja atmiņa neviļ.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2007-09-04 13:12 (saite)
nu, ja blondā kaziņa traucēja reāliem pacaniem un ģevkām reāli strādāt, tad takš pieklātos no laimes palēkties augstāk par saviem hemoroīdiem - kaza prom uz cirku, varam uzelpot!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2007-09-04 13:15 (saite)
starp citu JĀ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fanija
2007-09-04 13:16 (saite)
Šitās kaziņas sakarā man patika viena pavisam cita doma - kā cilvēks drošo, bet ne personīgi iekārojamo stabilitāti apmaina pret kaut ko, ko viņam gribas visvairāk, neskatoties uz to, ka rezultāts ir sviestains (personīgu atzīmi nevaru ielikt, tv neskatos, bet nu ja Tu tā saki). Kaut arī sabiedrības modrā acs viņu, iespējams, ne gluži bez pamata redz kā piemērotu, iederīgu un piestāvošu pavisam kur citur.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]krii
2007-09-04 13:20 (saite)
Es pavasarī pāris šovus noskatījos. Par dejām īpaši nefanoju, bet kas nu man likās - tieši viņa no visiem pasākuma dalībniekiem likās ķeram vislielāko kaifu no tā, ko dara.
Jā, man arī liekas baigi forši un iedvesmojoši, ka var tā - uzšķaudīt visām virpām un aizlēkšot pa pļavu. Pašai arī gribētos, bt slabo.:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2007-09-04 13:26 (saite)
Jā, tā doma, ka cilvēks savu virpu, kas nes kaudzi labumu, apmaina pret prieku, kaut arī bez notariāli apstiprinātas garantijas, ka "viss būs labi mūžīgi mūžos, āmen".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakjis
2007-09-05 08:41 (saite)
Bet kā tu zini, ka nesa kaudzi labumu? Arī tai maizītei noteikti ir sava garoziņa... bet tam, nav tak zvanīts, ka nepalūdza aiziet, varbūt nemaz tik laba tajā amatā nebija. Svarīgi ir aiziet ar paceltu galvu, kā to viņa (it kā) ir mācējusi izdarīt...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]fanija
2007-09-05 11:58 (saite)
Man nav jāzina, kā tur bija, jo patiesībā par minēto dāmu neinteresējos. Pagaidām tikai sajūsminos par ideju, ka kāds spēj "vajag" apmainīt pret "gribu";)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]mazeltov
2007-09-04 13:52 (saite)
Bet vispār, par ko cepiens? Kā var sagruzīties līdz tik spēcīgam poustam kaut kādas - ex- gada labākās pārdevējas - dēļ? Tak pilnīgi po, cik žurnālos ir redzams viņas žilbenošais smaids un brūni nopervētās kājās. Po, cik naudas viņai ir vai būs un kādos šovos piedalās. Kapēc tas tevi tā krata?

(Atbildēt uz šo)


[info]keikoo
2007-09-04 14:34 (saite)
Pļe, vo šito nesaprotu!!! Tikko kā kāds izsaka savu viedokli (saprātīgu, pamatotu ar visiem faktiem!) tā momentā atrodas kāds, kas ieķērcas: "a ko tas tevi Tā krata?" Jopcik mopcik, takš nav tava daļa vai krata un ko krata. Cilvēks izsaka savas domas i vsjo!

(Atbildēt uz šo)


[info]dzeina
2007-09-04 15:09 (saite)
Nu vispār pēc intervijas 6dienā (izrādās, šodien neta versijā vēl ir izlasāma), sapratu, ka viņai no Linstova bija dots mājiens ar mietu - vai nu beigt tēlot zvaigzni & turpināt strādāt, vai arī doties "strādāt par zvaigzni" :D

Btw, tagad ir DZIEDI ar zvaigzni, ja kas :P

(Atbildēt uz šo)


[info]neega
2007-09-05 09:29 (saite)
Dejo ar zvaigzni patika.
Dziedi ar zvaigzni fanoju tikai par šova himnu. Tur tak pēc idejas piedalās entie šitie te muziķi, komponisti, un tekstu autori, bet pa visiem neprot uzrakstīt svaigu dziesmeli. Paņem Europian hit radio top 20 dziesmu un pārdzied tikai savus vārdus, nodzenot šova statusu līdz Radio lāga top daudz.

(Atbildēt uz šo)


[info]lilleheks
2007-09-05 16:15 (saite)
un runa vel, ka sievietes esot tas tenku kules un plapy tasas. hah!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?