ублюдок ([info]racoon) rakstīja,
@ 2006-03-15 10:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par muļķu zemi
"Es to zināju, es to jutu!" tagad teikt būtu lieki. Jo tā tas ir, vienīgais kas man nebija skaidrs - kurš tieši. Jo doma, ka divi vien mudaki un autodīleris ir iecerējuši kūrortpilsētā projektus, kuru dēļ ir vērts bāzt krāniņu skrūvspīlēs man likās absurda un neiespējama.

Uzmanīgi sekojam visām skribentu aktivitātēm.

Palika skumji.
Reti kurš, un tikai it kā garāmejot cenšas pieskarties tādam jautājumam kā MOTĪVS. Iemesli šai rīcībai. Kāpēc bija jādod, ko gribēja panākt, kādi bija Hlevīša plānotie uzdevumi domes priekšsēdētāja amatā, kas no tā iegūtu, kādi aktuāli lieli darījumi gaidāmi utt.?

Nekā, pilnīgi nekā. Dirš par vārdiem, par politisko atbildību, politiskajām spēlēm un tā tālāk un tā joprojām. Neviens (ceru ka vismaz KNABā domā savādāk) nav centies iedziļināties motīvos. Visi kā tādi pīlēni rindiņā pēkšķina "kretīns, kurš kretīns, kretīns ha ha ha ha ha ha "

Vēl kaut kādi pamuļķi sisina spējot atrast līdzības tik vien kā ar veca angļu rakstnieka stāstiem, savas zaļās tējas atmiekšķētās literātu smadzenes nenopūlot ar lietas būtību.

skumji, ja neviens par to neinteresējas un visi tik baro lasītāju ar tuftu par "augsto politiku". Realitāte ir tik pat vulgāra kā citētās sarunas - zilas , zaļas naudas paciņas pēc veiksmīgiem nekustamo īpašumu darījumiem.

Neviens jau nezin, ka šleseram ir problēmas ar detālplānojumu un apbūves noteikumu izstrādi Upes ielā 1 (vai 3), kas ir Jūrmalā pie pašas jūras un teritorija pārsniedz 1h platību. (bail pat visu pārējo uzskaitīt) Nē, tā ir huiņa, tas tā, semočkas. Runa jau ir par lielo politiku un zaķa tējas dzeršanu. Pamuļķi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]anonymous
2006-03-15 12:40 (saite)
Nu gan! Kurš tad par Šlesera problēmām nezina!? Domā viegli uzbūvēt māju, kurā katram bērnam ir ne vien istaba, bet arī darba kabinets?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2006-03-15 12:44 (saite)
par to ka "nezin" bija ironija. Ja jau klusē - tad jau nezin. Ne tā?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]wowow
2006-03-15 12:40 (saite)
Un, iespējams, Lozes/Šīna/Mākoņonkas zivju kolhozs

(Atbildēt uz šo)


[info]red
2006-03-15 12:49 (saite)
a par ko vispār cepiens? par to, ka tautai pašai nehuja nav atlecis?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]racoon
2006-03-15 13:01 (saite)
nē, par auniem, kuri spēj tik blēt par "būtisko"

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]red
2006-03-15 13:14 (saite)
nu Tev par ko cepiens man skaidrs. Bet nu ta - viss skandals kopuma - ir par to, ka kads kaut ko nav dabujis vai ne. Tas tak ir defaulta skaidrs, ka visas lietas uz shis planetas organize virinji, kam ir kaposts un vara. Lidz ar to katram videji aptestam individam ir meginajums noklut labos draugos ar siem viriniem, savukart parejie skaita savus santimus un cepjas. un ja - tas viss tiek pasniegts augstu idealu mercite, kaut gan patiesiba it's all about money.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]shelly
2006-03-15 13:11 (saite)
Nu kā, vienmēr taču vieglāk ir veikt dažādas lingvistiskas rotaļas par da jebko, neiedziļinoties

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]king
2006-03-15 13:51 (saite)
tā teikt, nopūderē skandālu, lai izskatās pievilcīgāks publikai :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]piccolo
2006-03-15 15:33 (saite)
analītiski domājoši žurnālisti ir, hmm, maz. vadība prasa kvantitāti un maksā par burtu skaitu. kuram laiks domāt?

(Atbildēt uz šo)


[info]mdog
2006-03-15 19:14 (saite)
mani gan vairaak satrauc, ka visiem pohuj no kurienes taa infa izliidusi, tb, kas to noleejis presee!

(Atbildēt uz šo)


[info]biezpientaure
2006-03-15 21:22 (saite)
No kurienes info, mums sola pastāstīt, nu kautkad vēlāk. Interesanti ir tehniskie sīkumi - vai tiešām Šlosers, Dārznieks un co ir tik truli vai pārliecināti par kalpošanu gaismai, ka runāja pa saviem telefoniem ? Pazor, nožilīties uz pāris kg lētu telefonu un priekšapmaksas karšu un balss izmaiņas modulīti ? Jeb es esmu pārskatījies B klases mūvijus un tehniski tas viņus neglābtu ?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]straume
2006-03-16 11:06 (saite)
šlesis savā vienkāršībā neticēja, ka viņu kāds varētu ņemt pie dziesmas. precedenta arī nebija līdz šim. tagad džeki būs mazliet piesardzīgāki, bet citādi diez vai kas mainīsies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?