qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-04-24 00:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:filmiņas, konspektīvi, ledusskapis, maratons, sestdiena, skriešana

Konspektīvi par sestdienu, 2011. gada 23. aprīli
Man tagad nenāk miegs, tāpēc sarakstīšu, kas notika sestdien. Konspektīvi, haotiski — bet ja ne tā, tad vispār nekā, labāk kaut kā :-)
— — —
Piecēlos plkst. 8.52.
— — —
Plkst. 10.05 sāku skriet. Aizskrēju no kolhōza cauri Mežaparkam līdz Mangaļsalas mola bākai (pie tās biju plkst. 11.59), apskrēju tai apkārt, un skrēju atpakaļ. Pirmās grūtības radās 27. kilometrā. Tad izvilku no kabatas "Hematogena" batoniņu (vienīgais, kas mani bija līdzi), ik pa laiciņam apēdu gabaliņu, lai tiktu tālāk. Tā arī aizskrēju līdz 11. tramvaja pieturai "Mirdzas Ķempes iela". Malējie kilometri stiepās kā gumijas, arvien garāki un garāki :-)
— — —
Endomondo (mani tur sauc Rūsiņš Kečums, piedraugo droši!) rāda, ka noskrēju 42.95 km, mani Google maps zīmējumi — 42.01 km. Lai nu kā, patiesība ir kaut kur pa vidu, un uzskatīšu 2011. gada 23. aprīli par dienu, kad pirmo reizi mūžā noskrēju maratona distanci.
— — —
Ar tramvaju aizbraucu mājās, uzvārīju auzu pārslu putru, paēdu.
— — —
L. atsaldēja ledusskapi.
— — —
Mangaļsalas pludmale šodien izskatījās vienkārši lieliski sirreāla: ūdens pilnīgi nekustīgs, pilns ar ledus gabaliem; smiltis spožas saules apspīdētas; no jūras nāca migla un apstājās tieši tajā vietā, kur ūdens pieskaras pludmalei, veidojot dūmakas joslu. Ļoti, ļoti patika šis skats. Bez tam migla tik patīkami atvēsināja! Skrienot gar jūru, novilku t-kreklu, ļāvos saulei :-)
— — —
Noskatījos filmiņu "The Tourist (2010)", man patika.
— — —
Aizgāju pāri lielai uz Hesburger'īti, uz vietas apēdu saldējumu (starp citu, garšīgs), paņēmu līdzņemšanai Zivsburgeru un lielos frī kartupeļus, aizstiepu uz kolhozu un tur arī apēdu.
— — —
Noskatījos Rīgas kinostudijas filmiņu "Ābols upē (1974)". Ļoti, ļoti patika. Par filmiņu paldies [info]ostankina, kurš to ielika cibā.
— — —
Aizgāju uz Skaņumežu, izdzēru glāzi ruma ar ledu un laimu.
— — —
Tas tad bāziski arī apraksta manu sestdienu...



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?