qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-04-15 21:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:E.M.D. — Viņi dejoja vienu vasaru
Entry tags:piektdiena

Piektdienas vakars
Ir pienācis kārtējais piektdienas vakars. Atnācis uz mājām uzcepu kartupeļus. Paēdu. Ieslēdzu mūziku uz visskaļāko, mazliet izbļaustījos. Bija kaut kāda spriedze sakrājusies, tagad atkal ir labi :-)

— — —

Šonedēļ darba vietā un laikā ar darbu tieši nesaistītus internetus neatvēru vispār nevienu reizi, ne darba datorā, ne personīgajā mobilajā tālrunī. Man tas ir sasniegums; noteikti, ka gudrie, čaklie un mērķtiecīgie to uzskata par elementāru lietu.

Darba vietā šonedēļ caurmērā ierados vēlāk, nekā pagājušajā nedēļā. Apmēram starp plkst. 9.00 un 10.00. Šonedēļ dažādu faktōru ietekmē sanāca iet gulēt tā pavēlāk, likumsakarīgi no rīta nevarēju piecelties. Nākošnedēļ plānoju nākt tomēr pirms plkst. 9.00.

Par padarīto runājot, mana produktīvitāte vēl joprojām ir salīdzinoši zema. Bet es izdomāju tā: 1) es atrodos darba vietā pilnas 8 stundas; 2) nāku laicīgi; 3) esmu fiziski spējīgs — normāli izgulējies un neesmu vielu ietekmē; 4) darba laikā nenodarbojos ar blakuslietām; tātad gan jau rezultāti uzlabosies. Un nomierinājos. Būs labi! Patiesībā, jau ir labi. Jo es varu ar tīru sirdsapziņu teikt, ka daru pēc labākās sirdsapziņas, ja nesanāk — nu vienkārši pagaidām nemāku. Tā ka paļaujos uz sevi un likteni, kas būs, tas būs :-)

— — —

Viens ar biroja darbu saistīts pseidoparadokss ir tas, ka cilvēks, kurš ieurbies datorā lūr ar darba pienākumu veikšanu nesaistītus internetus, izskatās pēc čakla strādnieka, bet tas, kurš ir izgājis uz balkona paelpot svaigu gaisu un mazliet pavingrot — pēc sliņķa. Bet tas nekas, jo mūsdienās vērtē pēc padarītā, nevis pēc nosēdētā :-)

— — —

Tūlīt no freidlistes izņemšu [info]kini (nerunāsim aplinkus — mūsu dzīves takas ir totāli atšķirīgas) un [info]sissy (ar viņu sanāca tāpat, kā ar [info]stradnieks — vispirms izlasīju dažus ierakstus, nodomāju “Ō! Interesanti! Jāpievieno lasāmlistei”, bet jau pēc dažām dienām, skatoties freidlistē uz minētā subjekta ierakstiem, sāku domāt — WTF!?).

— — —

Ko pasākšu nedēļas nogales brīvajās dienās? Īsti nav plānu... ir dažas lietas, kuras gribu izdarīt. Paskriet, pamācīties, iepirkt pārtiku nākošajai nedēļai. Skrituļslidas. Kaut kā tā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kaukau
2011-04-15 21:42 (saite)
kad lidošu es? es ar neko jēdzīgu nerakstu....
man frendlistē ir dažādi cilvēki dažādībai. tie, kam man nav žēl rādīt zematslēgas postus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]qgmr101
2011-04-15 21:48 (saite)
Tu nelidosi. Vēl jau cerība nav mirusi, ka kādu reizi dabūšu savu hotdogu ;-) kaut kur aizripināsim ar velosipēdiem vai ko citu pasāksim — kad sakop(o)šos mazliet ar laikiem un spēkiem. Tu man tīri labi patīc (cik nu es tevi atceros, tik šausmīgi daudz laika patiesībā jau ir pagājis, ārprāts), arī ieraksti ir OK :-)

Tur jau tā lieta, ka freidlistē jābūt tādiem ierakstiem, kurus nav garlaicīgi lasīt. Teiksim, [info]sissy tik apaļi un garlaicīgi raksta, ka miegu pilnīgi ciet, to burtojot. Labāk, lai ieraksti ir raupjāki, bet tad vismaz sajūta, ka dzīvs cilvēks raksta.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kaukau
2011-04-15 23:47 (saite)
moš viņa zem atslēgas raksta. nez, manā listē nav cilvēku, kas man nepatīk. ja sāk palikt garlaicīgi, pamainu kko. ja man mainās vērtības, mainu. tā kā esmu par slinku, lai baigi organizēti taisītu draugu grupas, vienu cilvēku nemetu laukā, bet arī pieraustos, ko rakstu.

es palieku aizvien pacietīgāka :) varētu kādreiz Tevi aizvest uz Baložiem pabraukāties, man ar 1. reizi jau āķis lūpā. aplis 7km, bet, kad jau sāku prasīt, cik nobraukts, draudzene sāka smieties un teica, ka 2km :D
vai arī jāgaida, kad Garciema pludmalē sezona atsāksies. uz abām pusēm kādu hotdogu pa ceļam var atrast.


via clientsfromhell.net
CLIENT: Our website needs to open 3 popups.
* To continue reading you need to add our website to your favorites.
* To continue reading you need to make our website your homepage.
* Please fill in you e-mail to continue reading.
Maybe we should ask them to give the email of 3 others friends. Maybe this needs to be optional, you know, for people who don’t have friends.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]pinjons
2011-04-15 22:05 (saite)
Mūsdienās vērtē pēc tā, kā tu sevi proti pasniegt.

(Atbildēt uz šo)


[info]komeeta_naak
2011-04-16 12:12 (saite)
jā, es ar sēžu un gaidu, kad tad lidošu :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]src
2011-04-17 15:46 (saite)
komēta - lepns putns?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]komeeta_naak
2011-04-17 15:47 (saite)
ļoti!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?