qgmr101 ([info]qgmr101) rakstīja,
@ 2011-04-01 21:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:darbs, ikdiena, piektdiena

Jauka piektdiena
Socializējos. Vakar pusdienoju kopā ar vieniem kolēģiem, šodien ar citiem.

Šodien darba vietā ne reizes neatvēru internetus. Ne datorā, ne mobilajā tālrunī. Un tā tas būs visu aprīli.

Strādājās šodien produktīvi. Man patika. Aiz garlaicīguma saskatīju reāli interesanto. Pozitīva attieksme rullē, kad izdodas to izķeksēt no sevis.

Brīvdienās būšu tepat Rīgā. Izdežurēšu kolhōzu, paskraidīšu, droši vien aizbraukšu līdz Mangaļsalai. Ne obligāti šādā secībā. Konkrēta plāna šobrīd nav. Gadījumā, ja nu kāda [jaun]kundze, kura šo lasa, vēlas seksu ar mani (vai pazīst kādu, kura vēlas), esmu pozitīvi noskaņots, ir visas iespējas.

Tagad domāju iztīrīt zobus un iet gulēt, gultā būšu plkst. 21.40. Kādu brīdi paklausīšos Radio Naba foršo raidījumu, kas tagad skan, pēc tam aizmigšu.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sursurs
2011-04-01 21:43 (saite)
a jūru/jūras līci vari piedāvāt labāk?

(Atbildēt uz šo)


(Anonīms)
2011-04-02 00:42 (saite)
interesants blogs. pašam ir bijis diezgan līdzīgi. es domāju, ka galvenā problēma ir tāda, ka dzīvē nav otras pusītes, netiek pavadiits laiks ar draugiem un paziņām un ir tikai darbs un pašanalīze. neviens normāls cilvēks tā nedzīvo. darbs nav dzīve, tā ir tikai iespēja pašrealizēties un nopelnīt naudu dzīvei - ceļojumiem, bērnu ratiņiem, sulas spiedēm u.tml. bez tam, pozitīvisms nevar rasties pats no sevis. tas drīzāk ir sekas nevis iemesls. materiālajā pasaulē ja esi sasniedzis mazāk nekā vienaudži un paziņas, piemēram, neesi nodibinājis ģimeni, sācis veiksmīgu biznesu, nopircis normaalu auto, tu neesi veiksmiigs lai kaa nemeegjinaatu to sev iestaastiit. jo zemapziņā saproti ka esi "luuzeris". dzīvē nav "shortkatu", tu nevari ieksheeji justies kaa abramovichs ja brauc ar e-talonu. vieniigaas iespeejas ir vai nu sasniegt kaut ko vai samierinaaties ka dziivee nesasniegsi to ko gribeetos vai arii ignoreet materiaalaas veertiibas. ieksheejo mieru var ieguut tikai celjot savu pashapzinju t.i. atrodot savu "odzinju" ar ko esi veertiigs - attistiit veiksmiigu karjeru, nopeelniit daudz naudas, appreceet skaistaako meiteni, pildiit kompaanijas "dveeseles" lomu u.tml. taa nu shii pasaule ir iekaartota..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sursurs
2011-04-02 07:44 (saite)
nē, nu es saprotu, ka viedokļi un cilvēki ir dažādi, bet ne jau tikai materiālās vērtības padara laimīgu un ceļ pašapziņu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]santech
2011-04-02 12:20 (saite)
ak tu nabaga cilvēciņ ;-/ bet man anv tevis žēl. dzīvo vien tālāk savā aprobežotajā pasaulītē

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]qgmr101
2011-04-02 12:32 (saite)
Hmm, nav tik traki. Cilvēks norādīja 3 iespējas, citēju "vieniigaas iespeejas ir vai nu 1) sasniegt kaut ko vai 2) samierinaaties ka dziivee nesasniegsi to ko gribeetos vai arii 3) ignoreet materiaalaas veertiibas".

Aprakstīja pirmās divas no tām, bet vispār doma loģiska. Katram dzīves modelim ir savs pareizais scenārijs, kā to vieglāk reālizēt.

Kaut kā tā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]santech
2011-04-02 12:36 (saite)
aha
bet izklasuās pēc sludinātāja ;D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sursurs
2011-04-02 12:56 (saite)
nu pēdējais teikums gan saka pavisam ko citu (vsmaz kontekstā ar iepriekšējo)
Turklāt - "vienīgās iespējas ir.."- wtf? Ja nevēlies sasniegt kaut ko, samierināties ar to, ka nesasniegsi (un visu dzīvi dzīvot ar šo "jauko" domu, ka "es jau nu tāds - kkāds - nekāds"), ignorēt materiālās vērtības - by which is meant something like vienkārši būt labākajam vai vienkārši pievērsties kādai jomai, značit vsjo - nebūsi laimīgs nekad.
Un jā - galvenais takš ir būt normālam - tak što - meties pavadīt laiku ar draugiem un paziņām un steidzami meklē otru pusīti :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?