polija ([info]polija) rakstīja,
@ 2022-04-21 08:59:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nepopulārs viedoklis
Par akciju, par protestu, pat atbalstiem - nu jā no vienas puses vajag parādīt, ka atbalstām, utt. No otras - teiksim Krievijai no tā ne silts ne auksts. Tur sabiedriskās domas nav, a valsts vadībai tas neintereē - ne tā mājsaimniecības priekšmetu akcija, ne tas, ka izvaroja, nošāva vai tml. Viņi apbalvo tos marodierus, slepkavas un izvarotājus. Un nekādas akcijas pat pie visām pasaules vēstniecībām viņus nekavēs to darīt atkal un atkal. Tas, kas reāli varētu apturēt - ir pamatīga militārā palīdzība. Nevis tikai ieroči, bet reāla militārā palīdzība. Viņiem ir tupa jādabū pa purnu.
A kodolkarš, ko te visi piesauc. Skatosties uz RUS un to sabiedrības vājprātu un naidu, ir skaidrs, ka tas tāpat ir bezmaz nenovēršami - jautājums tikai, kur un cik drīz. :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zivs
2022-04-21 09:20 (saite)
true.
diemžēl, tas ir ko redzu. Krievija ir pilnīgi saindēta, un tas neapstāsies, arī ar līdera nāvi

(Atbildēt uz šo)


[info]mirdza
2022-04-21 09:27 (saite)
Jā, Tev taisnība.
Taču domāju, ka tām meitenēm vakar tikpat svarīgi bija priekš sevis spēt aiziet un nostāties, tādējādi parādot, ka viņas neatbalsta notiekošo. (Un, mazums, kādai drošā vidē pārstrādāt savas traumas.) Tāpat tā ne tik daudz ir ziņa Krievijai, cik pārējai pasaulei.
Un galu beigās - mums ir iespējas un brīvība to darīt, paust savu nostāju. Pat ja tā nenes nekādu "reālu" labumu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]neraate
2022-04-21 15:09 (saite)
+
protesti jau nav tikai Krievijai. protesti ir arī mums, atbalsts cietušajiem un Rietumiem. svarīgi, ka protestos ir dažādība. pārmaiņas pēc tas, ko cilvēki romā, nevis kremļa savervēti aģenti, jo tiem, kurus 'tas neskar' ir viegli nepamanīt komunistu maigo varu

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]ctulhu
2022-04-21 10:01 (saite)
Sabiedrība jau nu nav tas, kas nosaka kodolieroču pielietošanu. Nevajag taisīt paniku :)

(Atbildēt uz šo)


[info]f
2022-04-21 10:12 (saite)
es arī agrāk tā domāju par protestiem. bet sapratu, ka kļūdos. pretošanās un protestēšana ir nepieciešama, un tā var nest labumu, varbūt ne vienmēr tādu taisnvirziena labumu, bet. nav būtiski, ka varotāji to neredz. bija teiciens par to, ka "when good people do nothing".

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?