Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2016-03-07 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:black pop @Cradle of Filth
Entry tags:blekmetāls, mūzika, televīzija, vardarbība, ģimene

Ačgārnības
Kaut kur taču noteikti ir vecāki, kuri sit bērnus pie blekmetāla. Daudz vieglāk, protams, iztēloties - pie estrādes mūzikas. Bet gan jau kaut kur skan blekmetāls un pa grīdu tiek spārdīts no dzīves noguris bērns. Varu derēt - viens tāds gadījums ziņās, un blekmetālu aizliegtu ar likumu. Abet Pugačova un Ļeontjevs (vai kas mums tur tagad ir teliķī) var laimīgi maurot tālāk, kamēr vecāki kulturāli kož un spārdās pod miļioni miļioni miļioni alih roz. Lai Raimis nogrābstās.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]khosmos
2016-03-07 21:37 (saite)
mēness tumšā puse droši vien ir pārāk biedējoša, lai tusofkā pie šņabja glāzes apjūsmotu, tāpēc labāk atvērt pārpilnības ragu ģimenes lokā, kad viss jau tik ļoti apriebies, ka nezini, kāpēc, bet vienkārši vajag iepļaukāt to sīci.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]po
2016-03-07 22:08 (saite)
Aj, bērni ir stulbi - galīgi vēl nerubī noliegumu un melus, nesaprot, kāpēc tieši tie idioti, pie kuriem viņš ir spiests dzīvot, būtu jāciena vai jāapbrīno. Laikus jāierāda, kā darbojas dzīve, kam ir un kam nav nozīmes. Bet, kad tu jau kādu laiku dauzi, bet sīkais gudrāks it kā nepaliek, tad par to točna ir jāiekrauj vēl. Vismaz izaugs stiprs. Un riktīgi pašpārliecināts un drošs.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sakaarnis
2016-03-08 09:32 (saite)
Bļe vot jā, lai Raimis nogrābstās, zinot manu kontekstu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?