Iksirugumta ([info]po) rakstīja,
@ 2014-10-01 19:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:valsts, vara, verdzība, vēlēšanas

Ja valdnieku vēlēšanās tevis izraudzītie politiķi iegūs varu (teiksim - absolūtu, lai vainu nevar novelt uz tiem sliktajiem politiķiem, kurus tu neizvēlējies un neielaidi sirdī kā savus kungus un glābējus), tad kas tevī mainīsies? Vai tu kļūsi godīgāks vai gudrāks vai izturīgāks, atjautīgāks, skaistāks, patiesāks, mīlošāks, atlētiskāks? Vai uzlabosies tava muzikālā vai literārā gaume? Vai tu kļūsi radošāks un ražīgāks? Vai tu un cilvēki ap tevi būs kļuvuši patīkamāki? Ja tava iemīļotā politiķu apvienība četrus gadus drīkstēs teikt kam, ko, kā un kāpēc darīt un sodīt tos, kuri to nedara, tad kāds tieši uzlabojums parādīsies realitātē?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]basta
2014-10-01 23:08 (saite)
kaa tu paliidzi? mieriigi paarlasi sarunas saakumu.
t.i. nedomaaju, ka ljoti vispaarinot muusu politnostaadnes stipri atshchirtos, tachu tu, taa vietaa, lai staastiitu par lietaam, izveelies sevi celt sauliitee un apsaukaat paareejos, taadeejaadi. nu, luukt - kaut vai tas peedeejais jautaajums man. wtf!?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]po
2014-10-01 23:33 (saite)
ja, tavuprāt, saukt sūdus par sūdiem ir celt sevi saulītē, tad - lai būtu (kaut arī pašam pret sevi man vēl ir gana daudz iebildumu tajos aspektos, kur neesmu pielāgojies patiesībai). katrā gadījumā - atzīt faktisko realitāti noteikti ir labāk nekā melot. tas nu par to.
tas pēdējais jautājums laikam gan bija mazliet no cita konteksta - vnk pašlaik cilvēku prātos aktivizējies zombijs ar tendenci uzbrukt katram, kurš neatkārto status-quo mantras. vnk uz brīdi sāka likties, ka tu mauc uz to pašu pusi.

un tik un tā es neredzu, kā tieši tas viss padara mani par valsts atbalstītāju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?