piile ([info]piile) rakstīja,
@ 2009-09-07 21:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:burkāns, griķi, kabacis, lēcas, rozīnes, tandoori masala

lēcu eksperiments
vienā katlā: 1 tase griķi, 2 tases ūdens, lauru lapa, piparu graudi

otrā katlā: 1 tase melnās lēcas, 2 tases ūdens

pannā, olīveļļā: 4 burkāni, sagriezti trīsstūrīšos; 2 mazie, dzeltenie lv kabači, arī trīsstūros; labi daudz ķiploki, plānās šķēlēs; tandoori masala, lai viss smaržīgs, sārts, skaists; sāls!

nebēru sāls pie vārošajiem, jo gribēju, lai tie nepārvēršas putrā. tāpēc vajag pannā piebērt labi daudz, vai vnk koriģēt, kad viss ir sajaukts kopā, bļodā. vārīju gan burkānus kopā ar lēcām, bet melnā krāsa iesūcās tajos & neizskatījās apetelīgi - zombju burkāni. :( beigās arī pielēju sulu no viena citrona, kā arī piebēru vienu paciņu rozīnes, bet tas katram individuāli - cits smādē, bet man gan labi iet iekšā!

***

prasās kādu mērci, bet man nekas neienāca prātā... idejas?



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zurka
2009-09-07 22:52 (saite)
es ar lēcām ēdu šitādu mērci (bet tā tad, ja nav izteiktas garšas lēcām (man ir lēcas ar dārzeņiem, bet gandrīz bez garšvielām):
* olīveļļa
* sasmalcināti valrieksti
* kaperi ar mazliet kaperu marinādes
* var arī piparus un zaļumus likt
sajauc un pārlej lēcām

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]piile
2009-09-07 22:57 (saite)
izklausās ņammīgi!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?