Petrovichs ([info]petrovichs) rakstīja,
@ 2011-06-02 09:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aptauja: Krievijas iedzīvotāji Latviju uzskata par otro tai nedraudzīgāko valsti
Maskava, 2.jūn., LETA. Krievijas iedzīvotāji Latviju uzskata par otro tai nedraudzīgāko valsti pēc Gruzijas, liecina aģentūras "Interfax" publicētie neatkarīgā Levadas centra aptaujas dati.
Gruziju par nedraudzīgu un naidīgi noskaņotu valsti uzskata 50% aptaujāto, Latviju - 35%, Lietuvu - 34%, ASV - 33%, Igauniju - 30%.
===
Hehe, Igauniju esam apsteiguši ;)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sirdna
2011-06-02 10:22 (saite)
Ko viņi citu var uzskatīt? Ja vien viņu ziņu pārraides nav mainījušās pa šiem gadiem. Senāk ik pa brīdim sanāca aizbraukt uz Maskavu vai Pēterburgu, viesnīcā paskatījos vietējo TV.

Ārzemju ziņas. Šodien mūs ne no šā, ne no tā izlamāja un saspļāva sirdīs sekojošu valstu vadītāji:a), b), c) un Latvija. Uz mūsu tīro un nesavtīgo sadarbības piedāvājumu cīņai par mieru, kultūru un sadraudzību mūs rupji pasūtīja dirst un piedraudēja iedot mūlī sekojošās valstīs: d), e), f) un Latvijā.

Vietējās ziņas. Šodien ūdenī nolaists kuņu bruģis Joptjomkins ar jaunākās paaudzes raķetēm, dzinējiem un taurēm. Rīt armijas bruņojumā nonāks sestās paaudzes tanki TBR 17, labākie pasaulē.

Nu, un ko lai cilvēks secina pēc šitādām ziņām?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]petrovichs
2011-06-02 10:28 (saite)
Viņu ziņu pārraides tak Latvijā ir redzamas un liela Latvijas "krievvalodīgo" daļa tik tās vien skatās un par Latvijas iekšpolitiku spriež akurāt Maskavas vārdiem. Tā ka nav ko brīnīties arī par vietējo krievu noskaņojumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2011-06-02 10:40 (saite)
Interesanti, ka to dara arī daļa latviešu, un tad sāk nest viena vai otra flanga sviestu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kramers
2011-06-02 10:41 (saite)
Pirmais kanāls Krievijai, Ukrainai un Latvijai raida dažādas programmas. Pagājšgad biju Peterburgā, tur vietējie kanāli ir mūsu Gardas līmenī.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]fedrs
2011-06-02 10:54 (saite)
Sak, kaut ātrāk no vēsturiskās dzimtenes atbraukti tautiešu tanki, izbraukātu manus tomātus un redīsus, un desantnieku bataljons piečurātu baseinu mājas priekšā! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]unpy
2011-06-02 11:18 (saite)
Tur ir ļoti dziļš vēsturiskais fons. Lielais vairums Krievijas krievu par Latviju un latviešiem zin to, ka:

1.Latvijā krievus ienīst.

2.Ik gadus Latvijā ar valsts tiešu atbalstu uz orģijām pulcējas gestapo un ss kareivji, lielais vairums ssiešu bija latvieši(to jebkurš zin, jo pat valodas līdzīgas) uz viņu sirdsapziņas ir teju trešdaļa visu Tēvijas karā kritušo krievu.

3.Latvijā ir milzīgs piemineklis latviešu sarkanajiem strēlniekiem, kuri, kā zināms, aizstāvēja žīdu Ļeņinu un viņa tiešā uzdevumā tad arī veica lielāko daļu sarkanā terora, iznīcinot inteliģenci, muižniecību, turīgo zemniecību un nošaujot caru tētiņu, latvieši bija NKVD idejiskie dibinātāji un atbalstītāji, noslaucījuši pa tīro n sādžas ar visiem iedzīvotājiem.

4.Visādās tur čečenijās bija pilni koki ar snaiperiem - sievietēm no Latvijas, izbijušajām biatlonistēm. Uz viņu rēķina ir apmēram trešdaļa no visiem čečenijās apšautajiem krieviem..

Līdz ar to, lai cik tas neskanētu īpatnēji, viņiem nedaudz no mums ir bail, jo ir nogulsnējies iespaids, ka latvieši ir tādi aukstasinīgi un nežēlīgi algotie slepkavas, kuri labprāt iesaistās visa veida konfliktos un ir pat nedaudz sliktāki par vāciešiem, jo slepkavo nevis dēļ idejas, bet dēļ naudas, patikas vai tikai tālab, ka krievi riebj. Un skaidrs, ka cilvēki ienīst to, no kā baidās.

(Atbildēt uz šo)


[info]unknown_entity
2011-06-02 12:15 (saite)
O, ta jau tūdaļ brauks mums jaunu valdību ar visu prezidentu iecelt un "atjaunot demokrātiju" šinī anarhijas brīdī

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?