unpy ([info]unpy) rakstīja,
Tur ir ļoti dziļš vēsturiskais fons. Lielais vairums Krievijas krievu par Latviju un latviešiem zin to, ka:

1.Latvijā krievus ienīst.

2.Ik gadus Latvijā ar valsts tiešu atbalstu uz orģijām pulcējas gestapo un ss kareivji, lielais vairums ssiešu bija latvieši(to jebkurš zin, jo pat valodas līdzīgas) uz viņu sirdsapziņas ir teju trešdaļa visu Tēvijas karā kritušo krievu.

3.Latvijā ir milzīgs piemineklis latviešu sarkanajiem strēlniekiem, kuri, kā zināms, aizstāvēja žīdu Ļeņinu un viņa tiešā uzdevumā tad arī veica lielāko daļu sarkanā terora, iznīcinot inteliģenci, muižniecību, turīgo zemniecību un nošaujot caru tētiņu, latvieši bija NKVD idejiskie dibinātāji un atbalstītāji, noslaucījuši pa tīro n sādžas ar visiem iedzīvotājiem.

4.Visādās tur čečenijās bija pilni koki ar snaiperiem - sievietēm no Latvijas, izbijušajām biatlonistēm. Uz viņu rēķina ir apmēram trešdaļa no visiem čečenijās apšautajiem krieviem..

Līdz ar to, lai cik tas neskanētu īpatnēji, viņiem nedaudz no mums ir bail, jo ir nogulsnējies iespaids, ka latvieši ir tādi aukstasinīgi un nežēlīgi algotie slepkavas, kuri labprāt iesaistās visa veida konfliktos un ir pat nedaudz sliktāki par vāciešiem, jo slepkavo nevis dēļ idejas, bet dēļ naudas, patikas vai tikai tālab, ka krievi riebj. Un skaidrs, ka cilvēki ienīst to, no kā baidās.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?