Pērkons ([info]perkons) rakstīja,
@ 2016-05-19 22:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es šauju uz cilvēkiem
Bet ot!
No vienas puses man K.K.P.D., ko kurš dara, no otras - paliek samērā šķebinoši, kad sanāk palasīt, ko raksta mūsu brašais zemessargs [info]eermaniitis.

Kaut vai šis «un vēl - es šauju uz cilvēkiem ;) un tā es mācu šaut uz cilvēkiem arī citus - un man tas patīk!».

Nē, nu kamēr viņi tur viens otru nomētā ar priežu čiekuriem, viss ok. Katrs izklaidējas, kā prot. Bet, kad šādi entuziasti pieprasa nopietnākus sprunguļus - paliek jocīgi.

Vienīgais, ceru, ka šādi cilvēki, kuriem PATĪK mācīt citus šaut uz cilvēkiem, mūsu sabiedrībā nav pārāk daudz uz vienu kvadrātmetru.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]perkons
2016-05-20 00:36 (saite)
Cienījama tāpēc, ka pēc velna grūta?
Šajā punktā, pie vēlēšanās, varētu izdzīt jebkuru (patiešām jebkuru) zemessargu līdz vemšanai. Vai tas ir mans pašmērķis - nē.
Par to, kas apakšā - šādus indivīda izteikumus es neuzskatu un neuzskatīšu par godu spodrinošiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]bozena
2016-05-20 00:55 (saite)
Cienījama pamatā tāpēc, ka paredzēta nu tā kā Latvijas aizsardzībai. Man radiniece zemessargos, divu bērnu māte. Nevis šaut uz cilvēkiem iet, bet mācīties palīdzēt stundā x. Kauč pazudušus ogotājus purvā var meklēt. Grūti tur ir nereāli, it kā tanks būtu pārbraucis, viņa man rādīja savus zilumus. Būtībā bezceļa skrējiens sniegā, ledū, aukstumā, vai atkal karstumā, bet dienām ilgi un ar pilnu uzkabi un pričendāļiem.
Tāda mutes brūķēšana godu nespodrina tik tiešām. Man žēl, ka labu lietu pabojā visādi šādi nesmukumi.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]le_minga
2016-05-20 10:05 (saite)
+++

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]rasbainieks
2016-05-20 12:02 (saite)
lūk. man viss skats uz "cienījama, paredzēta aizsardzībai" sašķobījās, kad no apkārtējā loka trīs kungi sagāja zemessardzē. tieši sagāja, nevis aizgāja. "visus atpizģīt" ir viņu moto, un "visi" var būt jebkurš – bēgļus atpizģīs par to, ka bēgļi, krievus atpizģīs par to, ka krievi, utt. visas šitās "bēgļu patruļas" (kur nu ies atpizģīt katru tumšākas ādas krāsas cilvēku, kurš gadīsies ceļā), pie kam viens no viņiem kaismīgi aģitē, ka mums te iebraucējus nevajag, "man puse ģimenes zviedrijā dzīvo, es zinu, cik slikti tur ir", bet ironiju pats nejūt :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]heda
2016-05-20 18:40 (saite)
+ daudz

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?