Napoleons ([info]oktobris) rakstīja,
@ 2012-02-29 10:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:es, piezīme

Es, lūk, nekad neesmu sapratusi, kā var dzert tēju vai kafiju. Nu, nelaimes pēc, ja apstākļi īpaši, kādu zāļu tēju jau var iztriekt, bet viss tas stafs, ar ko slimo pasaule, - aromātiska kafija, aromātiska tēja - man ir nesaprotams. Kafija taču nemaz nesmaržo, tā nepatīkami ož un krāso zobus, nemaz nerunājot par tēju, kura zobiem nodara to pašu, un, galu galā, tas taču ir negaršīgi!
Man bērnībā likās, izaugšu liela, dzeršu kafiju kā mamma, un, pavei, izaugu un atklāju, ka tas sūkā. Pārtikā ir tik daudz ķīmijas un cigaretēs tik daudz darvas - man vienkārši roka neceļas piesārņot sevi papildus. Es dzeru ūdeni. Ir labi.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]platformene
2012-02-29 11:29 (saite)
yes

(Atbildēt uz šo)


[info]alisio
2012-02-29 11:52 (saite)
bet zaļā tēja taču ir veselīga, tas ir antioksidants. par garšu var pateikt tikai to, ka tā ir gaumes lieta. man tā šķiet neitrāla. bet kafija gan arī garšo, bet zobus negribas, lai krāso..

(Atbildēt uz šo)


[info]es_un_naglas
2012-02-29 17:45 (saite)
Man ljoti garsho zalju teejas.
Taas ,kas maisinjos,nelietoju,iznjemot earl grey.
Ar pienu.
Kafija man ir fui-pee.

(Atbildēt uz šo)


[info]zazazumm
2012-02-29 19:53 (saite)
man ari kadreiz likas, ka kafiju dzer tikai pieauguši cilveki, tas kjip ir akmeni ierakstits - ja pieaudzis, tad dzer kafiju ..

bet es ari nedzeru kafiju, man ari nepatik smarža. teju gan es dzeru rudeņos un pavasaros, kaut ka ta sanacis ;)

(Atbildēt uz šo)


[info]grace_kelvin
2012-02-29 20:57 (saite)
To tēju un aromātisko kafiju fanātismu arī nekad nēesmu sapratusi,un tēju vispār nesaprotu-tad ir kaut kāds iešķaidīts,iekrāsots ūdens.
vienīgās tējas,ko ir bauda iedzert ir svaigu piparmētru,svaigu nātru lapu vai zemeņu lapu tēja un arī tikai ar karoti medus klāt.
bet parasta,bet laba melna kafija-ak! es bez kafijas dzīvi nespēju iedomāties.
es pat neteiktu ,ka man viņa ļoti garšo,bet tā smarža un tā sajūta(gan reālā,gan asociatīvā),kura pārņem dzerot vai domājot par kafiju un nepārspējama.Mmmm

(Atbildēt uz šo)


[info]afleta
2012-02-29 21:25 (saite)
Tēja un kafija ir process. Smaržīgs, garšīgs, baudpilns process. Labi, kafija nav īsti veselīga, bet zāļu tējiņas, kuras pats esi vācis pa lauku pļavām, aukstā ziemas vakarā, ar karoti medus un cepumu paciņu - lieliski!
Iekrāsots ūdens? Hahha, nē.

(Atbildēt uz šo)


[info]shiry
2012-03-02 00:22 (saite)
Nezinu gan, cik pamatoti tēju var uzskatīt kā organisma piesārņotāju; tad jau austrumu tautas, ar ķīniešiem un japāņiem priekšgalā, ar savām gadsimtiem ilgajām tējas dzeršanas tradīcijām būtu vieni no neveselīgākajiem cilvēku kopumiem.
Tīri tā, uzskatei, stipri īss un gan jau, ka ļoti virspusējs, salīdzinājums.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?