| From: | str |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:02 |
---|
| | | (Link) |
|
sautējumu gribētu:) un pupiņu zupu. ķirbju pankūkas, vai ķrbju pīrāgu, vai ķirbju biezeņzupu
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:05 |
---|
| | | (Link) |
|
otrais atkrīt - man nedrīkst neko, kas uzpūš vēderu. pupas laikam uzpūš. lai gan sīce purkšķina mani ieraugot vien, pofig, ko ēdu.
| From: | str |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:06 |
---|
| | | (Link) |
|
antibiotikas bija iegrūstas mazai vai ne?
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:07 |
---|
| | | (Link) |
|
aga, 10 dienas pāc kārtas tūlīt pēc dzimšanas.
| From: | str |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:09 |
---|
| | | (Link) |
|
mhm, ... baigā figņa:( mazliet līdzīgi ar bija.
| From: | puce |
Date: | 24. Novembris 2008 - 22:09 |
---|
| | | (Link) |
|
ja Tev vēl neviens nav to ieteicis - pabaro beibi ar Linex. Es taisīju tās kapsulas vaļā un bēru to pulveri bērnam mutē pirms ēšanas. :) vienu vai divas kapsulas dienā, imho.
| From: | oblica |
Date: | 25. Novembris 2008 - 09:47 |
---|
| | | (Link) |
|
pirmās 3 nedēļas tā arī darīju. pulveri gan jaucu ar ūdeni un no mazas pudelītes devu. Nez, vai tad to linexu tā neierobežotu laiku var? Nu, būs atkal jāpadod.
| From: | puce |
Date: | 24. Novembris 2008 - 22:09 |
---|
| | | (Link) |
|
oi, šis vispār bija Oblicai...
| From: | str |
Date: | 25. Novembris 2008 - 09:42 |
---|
| | | (Link) |
|
sapratu jau.žēl ka man ar to neviens uzreiz nepateica...
bet man liekas- tās jogurta kapsulas ar būtu ok
| From: | fjokla |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:03 |
---|
| | | (Link) |
|
es neko, tikai gribēju veltīt trauksmainu skatienu:))
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:06 |
---|
| | | (Link) |
|
lai man rosolbļoda izkrīt? Vispār bija tā - pēc viena Tava ieraksta par pirti, rosolu un dzindzindienām trinos veselu nedēļu, kamēr aizgāju uz štābiņu un pierijos rosolu. Nenormāli sakārdināji toreiz. Tas ir trauksmains skatiens? :DDD
| From: | fjokla |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:21 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:26 |
---|
| | | (Link) |
|
:)))
| From: | goddes |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:04 |
---|
| | | (Link) |
|
cepta gaļas šķēle (vēlams ar kauliņu), vārīts kartupelis, rīvēts burkāns ar ķiplokiem un krējumu.
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:08 |
---|
| | | (Link) |
|
O! Par burkāniem, paldies! Parīt šitā uztaisīšu.
From: | unpy |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:04 |
---|
| | | (Link) |
|
Ceptus kartupeļus ar ceptu olu. :)))
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:08 |
---|
| | | (Link) |
|
šito laulenis varētu ēst brokastīs, pusdienās un vakariņās, tas točna! :)))
From: | susure |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:05 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:10 |
---|
| | | (Link) |
|
biešu zupu ēdām trīs dienas pirms kādām divām nedēļām (es tā maz nemāku izvārīt), vista tātad parīt ar godesa ieteiktiem burkānu salātiem. :))
Kartupeļu pankūkas ar siera mērci?
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:11 |
---|
| | | (Link) |
|
Tieši domāju, ka kartupeļu pankūkas ilgi nav ceptas. Ar dor blu siera mērci. ņammmm.
Jā. Tu tik varētu man pastāstīt kā taisa to dor blu mērci :)
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:22 |
---|
| | | (Link) |
|
nekā īpaši - vnk sasmalcinu un katliņā maisot uzkarsēju. klāt neko nelieku, lai garšu nebojātu.
Tb-vienkārši izkausē sieru?
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:25 |
---|
| | | (Link) |
|
nu ja. A Tu domāji, ka baigā māksla? da nē - tas tāpat kā laša tartars - izklausās smalki, a patiesībā vnk plāni sagriezts/sakapāts jēls lasis. :)))
Pieņēmu, ka to sieru iekausē kaut kādā mērcē. A man ar mērcēm ne visai - nepatīk tās miltu mērces.
Var paņemt kādu saldkrējuma produktu. Ja satraucās par nosēdumiem gurnos u.c., var jemt mazprocentu. Sanāk OK!
From: | shi |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:35 |
---|
| | | (Link) |
|
kuskus sautējumu ar vistas gaļu
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:43 |
---|
| | | (Link) |
|
arī nesen bija. ar daudz karija. :)
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:43 |
---|
| | | (Link) |
|
:) vot, prātīgi un ātri! :))
| From: | shelly |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:54 |
---|
| | | (Link) |
|
Kartupeļus ar mazsālītu siļķi un bizpienu. Djoshovo i serdjito!
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:56 |
---|
| | | (Link) |
|
aizvakar bija! :))))
| From: | shelly |
Date: | 24. Novembris 2008 - 18:16 |
---|
| | | (Link) |
|
| From: | itta |
Date: | 24. Novembris 2008 - 18:01 |
---|
| | | (Link) |
|
makaroni un "Lido" Vīnes cīsiņi :)
shkjoveetus kaapostus... pupinju zupu... peleekos zirnjus... plovu... kaapostu tiitenjus... kartupelju pankuukas :)
| From: | oblica |
Date: | 25. Novembris 2008 - 09:45 |
---|
| | | (Link) |
|
pirmie trīs un piektais man, kā mātei - barotājai, atkrīt. :)
mjaaa - to jau es sapratu - ka peec sava ieraksta izlasiiju paareejos komentaarus :(
cepeshkrasnii cepti kartupelji
| From: | oblica |
Date: | 25. Novembris 2008 - 09:44 |
---|
| | | (Link) |
|
tikai cepeškrāsns trūkst. :( Baigi gribās, tikai vietas nav.
| From: | oblica |
Date: | 25. Novembris 2008 - 10:05 |
---|
| | | (Link) |
|
O! Paldies!
Man arī ir kompaktklases cepeškrāsns, kaut kas līdzīgs šitai http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=68602, tikai bez konvekcijas. Pirku RD Electronics par 26 latiem, pats minimums - sildelementi augšā un apakšā, ieslēdzami kopā vai atsevišķi, līdzi restītes un viena plāte, darbojas ar taimeri (ļoti ērti). Cepu visu ko, gan gaļas, gan pīrāgus, vienīgais mīnuss - ne visas pannas un formas der pēc izmēra (vieglo metāla pīrāga formu dabūju nedaudz saspiest, lai ietu iekšā :)), kā arī zoss cepeti tur neiedabūt (bet tas 2 vai 3 cilvēku ģimenei diez vai ir aktuāli).
| From: | oblica |
Date: | 25. Novembris 2008 - 11:08 |
---|
| | | (Link) |
|
zinu, ko ziemassvētku vecītim pasūtīt. :)
| From: | ld |
Date: | 25. Novembris 2008 - 11:34 |
---|
| | | (Link) |
|
es jau 5 gadus mokos ar sho jautaajumu. shodienai arii ideju aptruukushaas.
From: | dzeina |
Date: | 26. Novembris 2008 - 11:14 |
---|
| | | (Link) |
|
ilgāka jebļa, bet rezultāts lielisks: izmērcē turku zirņus (ja kkur dabū konservētus, var nemērcēt) - vismaz diennakti jāmērcē apcep jēra lāpstiņu vai kakla daļu uz ātras uguns krāsnī liekamā bļodā krāmē jēra gaļu, sīpolus, ķiplokus, garšvielas pēc izjūtas, pārlej ar ūdeni, tā lai viss nosegts uzliek vāku & sautē uz lēnas uguns kādas pāris h (vāku vajag, jo gaļa ir trekna - savādāk krāsns iekša būs baigi netīra) pēc tam sarīvē burkānus, apcep uz pannas liek katlā, katlā iegāž arī visu, kas pāris h krāsnī sautējies, ja vajag piegāž ūdeni vāra, līdz gatavs
ēd & skrubina kauliņus :)
| From: | oblica |
Date: | 26. Novembris 2008 - 11:27 |
---|
| | | (Link) |
|
pārliecināji. pērku to cepeškrāsni, sasodīc! :)
From: | dzeina |
Date: | 26. Novembris 2008 - 11:36 |
---|
| | | (Link) |
|
cepeškrāsns ir viena no vismaz man svarīgākajām virtuves sastāvdaļām - tur var pagatavot dajebko. Turklāt lieliski ir visādi sacepumi & sautējumi, kas top pilnīgi ekspromtā, sametot dajebko, kas pa rokai. Tad tik iekrāmē krāsnī & vari aizmirst, līdz gatavs, nekas ne ies pāri, ne piedegs. |