Ko nu? |
[24. Nov 2008|17:00] |
|
|
|
Comments: |
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:22 |
---|
| | | (Link) |
|
nekā īpaši - vnk sasmalcinu un katliņā maisot uzkarsēju. klāt neko nelieku, lai garšu nebojātu.
Tb-vienkārši izkausē sieru?
| From: | oblica |
Date: | 24. Novembris 2008 - 17:25 |
---|
| | | (Link) |
|
nu ja. A Tu domāji, ka baigā māksla? da nē - tas tāpat kā laša tartars - izklausās smalki, a patiesībā vnk plāni sagriezts/sakapāts jēls lasis. :)))
Pieņēmu, ka to sieru iekausē kaut kādā mērcē. A man ar mērcēm ne visai - nepatīk tās miltu mērces.
Var paņemt kādu saldkrējuma produktu. Ja satraucās par nosēdumiem gurnos u.c., var jemt mazprocentu. Sanāk OK! | |