Ko nu? |
[24. Nov 2008|17:00] |
|
|
|
Comments: |
From: | dzeina |
Date: | 26. Novembris 2008 - 11:14 |
---|
| | | (Link) |
|
ilgāka jebļa, bet rezultāts lielisks: izmērcē turku zirņus (ja kkur dabū konservētus, var nemērcēt) - vismaz diennakti jāmērcē apcep jēra lāpstiņu vai kakla daļu uz ātras uguns krāsnī liekamā bļodā krāmē jēra gaļu, sīpolus, ķiplokus, garšvielas pēc izjūtas, pārlej ar ūdeni, tā lai viss nosegts uzliek vāku & sautē uz lēnas uguns kādas pāris h (vāku vajag, jo gaļa ir trekna - savādāk krāsns iekša būs baigi netīra) pēc tam sarīvē burkānus, apcep uz pannas liek katlā, katlā iegāž arī visu, kas pāris h krāsnī sautējies, ja vajag piegāž ūdeni vāra, līdz gatavs
ēd & skrubina kauliņus :)
| From: | oblica |
Date: | 26. Novembris 2008 - 11:27 |
---|
| | | (Link) |
|
pārliecināji. pērku to cepeškrāsni, sasodīc! :)
From: | dzeina |
Date: | 26. Novembris 2008 - 11:36 |
---|
| | | (Link) |
|
cepeškrāsns ir viena no vismaz man svarīgākajām virtuves sastāvdaļām - tur var pagatavot dajebko. Turklāt lieliski ir visādi sacepumi & sautējumi, kas top pilnīgi ekspromtā, sametot dajebko, kas pa rokai. Tad tik iekrāmē krāsnī & vari aizmirst, līdz gatavs, nekas ne ies pāri, ne piedegs. | |