oblica - Komentāri [entries|archive|friends|userinfo]
oblica

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

26. Nov 2008|11:14
dzeina
ilgāka jebļa, bet rezultāts lielisks:
izmērcē turku zirņus (ja kkur dabū konservētus, var nemērcēt) - vismaz diennakti jāmērcē
apcep jēra lāpstiņu vai kakla daļu uz ātras uguns
krāsnī liekamā bļodā krāmē jēra gaļu, sīpolus, ķiplokus, garšvielas pēc izjūtas, pārlej ar ūdeni, tā lai viss nosegts
uzliek vāku & sautē uz lēnas uguns kādas pāris h (vāku vajag, jo gaļa ir trekna - savādāk krāsns iekša būs baigi netīra)
pēc tam sarīvē burkānus, apcep uz pannas
liek katlā, katlā iegāž arī visu, kas pāris h krāsnī sautējies, ja vajag piegāž ūdeni
vāra, līdz gatavs

ēd & skrubina kauliņus :)
Link Read Comments

Reply:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.