16 May 2017 @ 09:46 pm
 
Ar to atteikumu fotogrāfēt divu mammu ģimeni, es esmu uz žoga. No vienas puses, tas ir šausmīgi, ja pasaka, ka tevi ne, jo tu esi citādāks. No otras puses, ja fotogrāfe patiešām ir ticīga, nevar taču pieprasīt, lai viņa iet pret savu pārliecību. Protams, kā tas tika risināts, droši vien jauki būtu ieteikt kādu draugu fotogrāfu, es nez. Melot, ka atteikums aizņemtības dēļ? Varbūt tas var pasaudzēt kāda jūtas, nez. Laikam sliecos domāt, ja vien ticība ir patiesais iemesls, ka tas var būt par iemeslu atteikt. It kā jau tas ir profesionāls pakalpojums, bet ja tas ir privāts bizness, tad izvēlei jau jābūt, ko un kā apkalpot. Cits stāsts būtu publiskis pakalpojumi, bet tas ir cits stāsts. Tomēr, vai viņa tikpat dedzīga atteikt ir, piemēram, neprecētiem pāriem?

Jūs esat gudrinieki, filozofi, prātvēderi. Kā jums šķiet.
 
 
( Post a new comment )
[info]fedrs on May 17th, 2017 - 12:20 am
Lai priecājas, ka godīgi atteica! Cits būtu nofotografējis un piefotošopējis pumpu uz deguna.
(Reply) (Link)
Nepabeigtā dienasgrāmata[info]dienasgramata on May 17th, 2017 - 12:55 am
bet kur tur Bībelē ir aizliegts fotografēt lesbietes? tad jau kristīgam frizierim jāatsakās skūt arī cilvēkus, kas ēd sviestmaizi ar desu, jo Bībele neiesaka jaukt gaļu ar pienu
(Reply) (Thread) (Link)
Nepabeigtā dienasgrāmata[info]dienasgramata on May 17th, 2017 - 12:56 am
cita lieta, ka jebkuram cilvēkam privātā biznesā varētu būt tiesības atteikties darīt jebko. bez motivācijas un paskaidrojumiem
(Reply) (Parent) (Link)
[info]mansgan on May 17th, 2017 - 01:32 am
nu i' pie pakaļas, cits paņems
(Reply) (Link)
Shelly[info]shelly on May 17th, 2017 - 06:46 am
Man liekas, visus jāpieliek pie darba, lai beidz te mocīties ar pašradītām problēmām.
Ja nopietni, piekritu dienasgramata par abiem punktiem.
(Reply) (Link)
cits laiks[info]siltavieta on May 17th, 2017 - 10:41 am
es domāju, fotogrāfei ir tiesības atteikties un atteikuma saņēmējam ir tiesības sašust un par to runāt. visiem ir tiesības.
(Reply) (Thread) (Link)
jauna un kaislīga[info]nrk on May 17th, 2017 - 11:00 am
Tad es guļu mierīgi. (Tā varētu darīt arī lielākā daļa citu, vienkārši padzerties ūdeni un gulēt mierīgi)
(Reply) (Parent) (Link)
Anne[info]puuce on May 17th, 2017 - 11:05 am
Viņa pirms tam bija paziņojusi šo savu pārliecību? Reklāmas materiālos, FB, blogā - lai ko arī viņa neizmanto? Bija sevi pozicionējusi kā kārtīgu kristieti, kura nefotografēs neko, kas būtu pretrunā ar viņas reliģisko pārliecību, it īpaši viendzimuma ģimenes? PLksnīte pie durvīm ar nosvītrotu varavīksni? Lūk, tad viņa arī varētu atteikt. Vai, iespējams, šādi klienti pie viņas nebūtu vērsušies. Starp citu, daži tādi, kuriem viņas pārliecība nav pieņemama, arī ne.
(Reply) (Thread) (Link)
Kemune[info]kemune on May 17th, 2017 - 01:01 pm
Nu te ir smalkā līnija, kādas plāksnītes un piktogrammas drīkst karināt. Pārsvītrotu Dāvida zvaigzni? Pārsvītrotus invalīdu ratiņus?
(Reply) (Parent) (Link)