Nesen Palasīt citus Laiks Par mani Ninonas virtuve atpakaļ? atpakaļ? tālāk? tālāk?
Ļaļaļā
User: [info]ninona
Name: Birjuza
kaut kas
Gaišzils
ieskaties
Kopā
Sēžu augstā tronī -
Holēriķe, flegmātiķis un trīs(i) bērni
[info]ninona
Meklēju info, kā labāk dabūt taukus nost no ciskām.

Visi avoti teic, ka vajag skrienīt. Ilgi skrienīt... Labi, ka ieteicams maršruts ar minimāliem apgrūtinājumiem.

Nāks pavasarīgāks pavasaris, būs jāiet skrienīt. Meža taku vietā (kur pie tam beigu posmā man drusciņ pret kalnu) paņemšu mierīgāko no tuvējām "šosejām". Turpceļā minimāls kāpums, atpakaļceļā tik pat minimāls kritums.
8 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties
Comments
nrk From: [info]nrk Date: 4. Februāris 2016 - 09:48 (Links)
Mājvingrošanai man patīk šis: https://www.fitnessblender.com/
Vari izvēlēties programmu speciāli būtijam: https://www.fitnessblender.com/plans/4-week-booty-boot-camp-butt-and-thigh-program
From: [info]ninona Date: 4. Februāris 2016 - 09:51 (Links)
Vingrojumi pilna "viena vieta". :) Tos jau taisu, t.sk. kačalkā.
Man ir vispārējam tievumam un kaulainumam neproporcināli resnas un taukainas ciskas. Pret taukiem kā labāko tomēr iesaka skriešanu.
crescendo From: [info]crescendo Date: 4. Februāris 2016 - 11:19 (Links)
Spot burning nestrādā. Strādā tikai kopējā taukdaudzuma samazināšana. (skriešana gan varētu veicināt asinsteci un limfteci un veicināt, ē, celulīta vizuālu uzlabošanos).
From: [info]ninona Date: 4. Februāris 2016 - 11:30 (Links)
Nu, man tie kopējie tauki arī ir faktiski tikai uz ciskām.
Aptuveni tā https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/90/3d/86/903d865466d9e2c7db9f06b0b16dbd68.jpg tikai krūtis gandrīz nemaz nav un arī gurnos tievāka.
ululate From: [info]ululate Date: 4. Februāris 2016 - 12:27 (Links)
Piekrītu par skriešanu, mēreni skrienot, manas mūžam ļumošās ciskas ir kļuvušas par tīriem muskuļiem, vnk āāā un kvī, nekad nebūtu ticējusi, ka man var būt tādas kājas. Bet var :)
From: [info]ninona Date: 4. Februāris 2016 - 12:43 (Links)
Atšifrē man, lūdzu, kas Tavā gadījumā ir mērena skriešana. Attālums, ilgums (vidējais ātrums), apstākļi. :)
Man skriešana patīk, bet iet grūti. Varu skriet vai nu ātri, bet maz, vai arī ļoti lēni un tāpat maz... Izlasot par vajadzību skriet stundiņu-pusotru, vairs nekur skriet negribas.
ululate From: [info]ululate Date: 4. Februāris 2016 - 14:23 (Links)
nu es esmu acīmredzot no tiem retajiem ļaudīm, kam jau pie 3ā kilometra iestājas runners high un skriet kļūst ļoti viegli, man šausmīgi patīk pats process. 5km pirmo reizi noskrēju pag gada maijā, pirmo reizi pilnu pusmaratonu - pag gada 31.decembrī. sākumā skrēju ātrāk, bet tad laikam novembrī beidzot izskrēju ar pulsometru, rādītāji kā jau iesācējam bija debesīs, tāpēc tagad skrienu krietni lēnāk, vidēji 6.20 - pie šāda ātruma jūtos vislabāk. skrienu tepat pa pilsētu, bet daudz foršāk, protams, laukos pa mežu vai gar jūru. vidēji skrienu tikai kādas 3reizes nedēļā, mazais aplis 7km (parasti 37-40 min), ik pa 2 ned cenšos vismaz reizi noskriet garo gabalu, 15-20 km (ceru maijā uz maratonu, ja izdosies)

janvārī priekš manis bija par aukstu un slidenu, lai skrietu ārā, tāpēc vnk vingroju mājās, taisīju wallsit, lai kājas galīgi neatrofējas - uztrenējos līdz 2 min vōlsitam

vēl jau kāju muskuļus trenē tupšanās ar smagumiem rokās :)
From: [info]ninona Date: 4. Februāris 2016 - 14:34 (Links)
Protams, ka tupjos ar svaru. Ne to vien :)

Man runners high iestājas tad, kad pulsamērītājs rāda pārmērīgu slodzi. Pēc tam varu iet mirt. Patīkamā ātrumā, turot pulsu zem tās robežas, aš 2,5 kilometrus var(ēj)u noskriet.
Maksimums pagājušajā sezonā bija 4,3km lēnā garā.

Man ir "nespecifiski" traucējumi sirdij.
Pašlaik pirms kačalkas uz skrejceliņa iesildos 10 minūtes. Skrienamu ātrumu sanāk noturēt ~ pusi no laika, sirdsritms ātri iebrauc paaugstinātas slodzes zonā. :(

Vispār jāpapēta skriešana vs soļošana.
8 atzīšanās Arī tu to vari. Atzīsties