rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
kā jūs domājiet, vai arī Neiburgā es paliku ar dzīvi un ēdienu neapmierināta?

BINGO

es reāli nesaprotu,kur lai iet,kad gribas ko jauku dvēselei kunģim. vai ko lai ar savu piekasīgumu dara. lai gan, man tomēr liekas,ka problēma nav manī, bet gan kvalitātē,kuru nepiegādā, man nezināmu iemeslu dēļ.
  • Moš jāiet uz ne pārāk sen atvērtiem restorāniem, jo sākumā iespringst vairāk varbūt.
    Vai arī jāiet cauri visiem, kas nu šobrīd tiek uzskatīti par krutiem un labiem.
    Vai jāsamazina ekspektācijas un nebūs nekur pat jāiet :D
  • Buržujs esi mēģinājusi?
    • nē, iečekošu. lai gan man tiešām nu jau ir bail vispār kur iet.
  • "3"
    un ikdienai - Sings.
    • man nepatika 3 pavāros, un te itkā ir kas līdzīgs,ne?
      jo šovs ta šovs, bet es restorānā gribu uzķert ko jaunu un garšīgu,ko implementēt savā arsenālā. šovu mājās netaisu,tikai drāmu
      • labāks, nekā 3 pavāros. Ir vērts brančot un/vai ņemt degustācijas komplektus. brančot gan foršāk, jo, nu, jā, nav "šova" :D
    • tai Singh biju, bet nav vispār atmiņu, ne labi,ne slikti
  • tā runā, ka "3" esot labs, no svaigi pieejamajiem
  • atrast vietu ārpus mājas, kur viss apmierina... diezgan tāda neiespējama misija, ne? nu, vai arī laimes spēle labākajā gadījumā.
    • lidz šim esmu bijusi apmierināta ar International, bet tak noraujos cerībā atrast vēl ko interesantu
  • Man ir kaut kā pieredze, ka branči ir labāki iedvesmām. Piemēram, Austra šādā ziņā patīk, bet parastais piedāvājums ir tāds starp vilšanās un ok, kamēr brančs man patika.
    Ja iedvesmām der visādu valstu virtuves, pagaidām patīk ļoti grieķi uz Avotu ielas. International līmenī tas protams nav, bet vispār man patika arī trīs pavāros.
    • Un klusītiņām priecājos, ka neesmu vienīgā "izlepusī", lai gan smalkas vietas apmeklēju reti.
    • reizēm,diemžēl :D , vajag arī vakaros un brančus nezkapēc tad nepiedāvā

      branči kā šķira ir man piemērotākais, jo tad es pati varu sakomplektēt, bet tas atkal nav tas - jo,iespējams,neiedomāšos savienot kādas lietas
  • Nu, nu, lūdzu, sīkāk, kas Tevi neapmierināja?
    • stulbi ir tas,ka mēs bijām trīs un mūs visus nepamierināja lielākā daļa no visa, un visi visu pagaršoja no visiem

      bet viegli nesvaigais sviests mani apbēdināja visvairāk, jo tas nu toč nav gaumes jautājums
      • Oho! Vai nu jums šausmīgi nepaveicās vai tiešām ārkārtējas prasības. Neiburgs man tiešām ļ., ļ.patīk.
        • es biju dzirdējusi tikai labas atsauksmes, Cibā un vēl šur tur, kas lika sacerēties.
          apkalpošana bija ļoti patīkama, tas gan

          bet nezinu,vai saņemšos vēl kādreiz
  • Kas nu kuram ir pietiekoši smalks, bet nu "Martinelli" ir no Talsiem uz Rīgu pārcēlies pilnā funkcionalitātē (atrodas "Muklāja" vietā). Likās ļoti ok. Ja neiet kaut kādā nelaikā, tad visdrīzāk tomēr būtu iepriekš jārezervē galdiņš.
    • man vēl ir pārāk svaigā atmiņā higiēnas šausmas no muklāja laikiem :D
      • njā, Martinelli ir pērle, kas no mana gala aizlaidās.
        Rīgā gan pie viņiem neesmu bijis, bet tev gan vajadzētu pamēģināt
  • vai esi bijusi pie mums stokpotiņā? :)

    tiesa, nav restorāns, un pasēdēt tur var galīgi ne vienmēr.
    • bijusi neesmu, jo man ļ.nepatīk rindas un drūzma; bet ko man ir vīrs atnesis, likās labi

      bet tas nav restorāns ,jā, reizēm tomēr vaig tādus
  • Tu ņēmi dienas piedāvājumu?
  • Kuldīga, Pagrabiņš - jēra bifšteks vai gredzenu pavēlnieks
    Stende, Lāsīte - atkarībā no garstāvokļa
    Pāvilosta, Āķagals

    bet grūti, grūti izlepušiem gurmāniem
    • es neesmu izlepis
      bet,ja ikri ir cieti un rūgti,tad ir
      • yep, pilnībā piekrītu
        man arī ir ļoti grūti, pēc dienas mežā gan ir vienalga
Powered by Sviesta Ciba