kā jūs domājiet, vai arī Neiburgā es paliku ar dzīvi un ēdienu neapmierināta?
BINGO
es reāli nesaprotu,kur lai iet,kad gribas ko jaukudvēselei kunģim. vai ko lai ar savu piekasīgumu dara. lai gan, man tomēr liekas,ka problēma nav manī, bet gan kvalitātē,kuru nepiegādā, man nezināmu iemeslu dēļ.
BINGO
es reāli nesaprotu,kur lai iet,kad gribas ko jauku
Vai arī jāiet cauri visiem, kas nu šobrīd tiek uzskatīti par krutiem un labiem.
Vai jāsamazina ekspektācijas un nebūs nekur pat jāiet :D
un ikdienai - Sings.
jo šovs ta šovs, bet es restorānā gribu uzķert ko jaunu un garšīgu,ko implementēt savā arsenālā. šovu mājās netaisu,tikai drāmu
Ja iedvesmām der visādu valstu virtuves, pagaidām patīk ļoti grieķi uz Avotu ielas. International līmenī tas protams nav, bet vispār man patika arī trīs pavāros.
branči kā šķira ir man piemērotākais, jo tad es pati varu sakomplektēt, bet tas atkal nav tas - jo,iespējams,neiedomāšos savienot kādas lietas
bet viegli nesvaigais sviests mani apbēdināja visvairāk, jo tas nu toč nav gaumes jautājums
apkalpošana bija ļoti patīkama, tas gan
bet nezinu,vai saņemšos vēl kādreiz
Rīgā gan pie viņiem neesmu bijis, bet tev gan vajadzētu pamēģināt
tiesa, nav restorāns, un pasēdēt tur var galīgi ne vienmēr.
bet tas nav restorāns ,jā, reizēm tomēr vaig tādus
Stende, Lāsīte - atkarībā no garstāvokļa
Pāvilosta, Āķagals
bet grūti, grūti izlepušiem gurmāniem
bet,ja ikri ir cieti un rūgti,tad ir
man arī ir ļoti grūti, pēc dienas mežā gan ir vienalga