tā kā pati esmu grampijs,kas vienmēr atradīs,kur piekasīties, mēdzu diezgan kritiski pieiet jūsmīgām atsauksmēm, toties pieķeros lasītajam negatīvajās, šodien kārtējo reizi pārliecinājos,ka pareizi vien daru.
biju pusdienās restūzī Ferma. Nu,i priecājos,ka biju paēst pusdienu piedāvājumu nevis kārtīgas vakariņas ar rezervāciju.
nē,nebija tā,ka kautkas būtu objektīvi slikti (nu,labi,maize toč nebij svaiga) (jo ar mani mēdz gadīties arī krietni ļaunākas lietas)
bet bija tā... pilnīgi nekā.
ja es pati būtu atskrējusi no darba un uz buj-duj to pagatavojusi, būtu paēsts un miers (lai gan es pie laša tartara tik neiederīgu krēmu neliktu un samam garneļu mērci interesantāku uztaisītu)
bet,ja tas ir tipa ļoti pieprasīts restorāns..
nē,paldies.
biju pusdienās restūzī Ferma. Nu,i priecājos,ka biju paēst pusdienu piedāvājumu nevis kārtīgas vakariņas ar rezervāciju.
nē,nebija tā,ka kautkas būtu objektīvi slikti (nu,labi,maize toč nebij svaiga) (jo ar mani mēdz gadīties arī krietni ļaunākas lietas)
bet bija tā... pilnīgi nekā.
ja es pati būtu atskrējusi no darba un uz buj-duj to pagatavojusi, būtu paēsts un miers (lai gan es pie laša tartara tik neiederīgu krēmu neliktu un samam garneļu mērci interesantāku uztaisītu)
bet,ja tas ir tipa ļoti pieprasīts restorāns..
nē,paldies.
tieši vakar vēl paēdu Rāmā un domāju par to kā mainās garšas un gaumes un nopriecājos, ka nedzīvoju tuvu, jo tad man toč būtu bankrots
vot,tā iestade man patīk,es tur daudzas lietas savulaik esmu pirmoreiz pagaršojusi un iemācijusies taisīt - kas arī ir tas,ko visvairāk sagaidu no restorāna apmeklējuma - kāda jauna,interesanta garšas nianse,ko pievienot savām prasmēm (vai,ja tas ir kas sarežģits- ēsanas vēlmēm)
garšas izjūta mainās, jo šūnas garšas kārpiņās mainās pamazām un dzīvo ilgi un ir lietas, ko 'iemācās ēst' jo pēc tam tās, kas vēl palikušas atceras vecos labos laikus un smadzenēm nolasās nevis kā 'fui pē kaka' bet 'ņamma' :D
Nu mēs te reiz ar draudziņu spriedām, ka tas tikai liecina par vietējo pieprasījumu, cik mazprasīgs un drošvien ka nezinošs tas ir.
tas ēstmīļa blogs jau brīdināja,ka te tā būs, bet lokācija sanāca dikti izdevīga un,protams,maķenīt cerēju,ka nebūs tā,kā viņš raksta
Bet nu lab, neesmu nekāds specs arī vairs.
viss gan nav pārmēģināts, bet tie daži gadījumi ir bijuši visai trāpīgi.
par atsauksmju lasīšanu - attiecībā uz viesnīcām es tā daru, ka lasu negatīvās (pie kopumā laba viesnīcas novērtējuma), lai saprastu, kas sliktākais tur ir sagaidāms un vai mani konkrēti šis aspekts uztrauc.
kas ir Tavs Rīgas restorānu tops? nenoteiktā secībā un nenoteiktā skaitā.
nezinu gan,vai tāpēc,ka par maz esmu vietās bijusi, vai arī esmu pārak piekasīga
jo lielākoties sanāk aplauzties , kā piemēram, amaronē,kur astoņkājis bija nebaudāms un vēl piededzināts, vai arī ekspektācijs netiek piepildītas,kā bija trīspavāros, un,pat ja vienu reizi ir ok, tad aizejot vēlreiz, gan jau aplauzīšos, jo mani tiešām vajā kautkāda pārtikas karma
man šķiet,ka aplauziena nebija International. nudien nespēju šobrīd vēl atcerēties
nezinu kapēc, bet tā arī neesam bijuši Neiburgā, uz ko diezgan lielas cerības lieku
un uz bibliotēku skopums neļauj saņemties