rūsganais sprakšķis

rūsganais sprakšķis

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
tā kā pati esmu grampijs,kas vienmēr atradīs,kur piekasīties, mēdzu diezgan kritiski pieiet jūsmīgām atsauksmēm, toties pieķeros lasītajam negatīvajās, šodien kārtējo reizi pārliecinājos,ka pareizi vien daru.

biju pusdienās restūzī Ferma. Nu,i priecājos,ka biju paēst pusdienu piedāvājumu nevis kārtīgas vakariņas ar rezervāciju.
nē,nebija tā,ka kautkas būtu objektīvi slikti (nu,labi,maize toč nebij svaiga) (jo ar mani mēdz gadīties arī krietni ļaunākas lietas)
bet bija tā... pilnīgi nekā.
ja es pati būtu atskrējusi no darba un uz buj-duj to pagatavojusi, būtu paēsts un miers (lai gan es pie laša tartara tik neiederīgu krēmu neliktu un samam garneļu mērci interesantāku uztaisītu)
bet,ja tas ir tipa ļoti pieprasīts restorāns..
nē,paldies.
  • es no šikām ēstuvēm un ēdieniem neko nesaprotu, bet man ļoti patīk lasīt ēdienu kritiku :D
    tieši vakar vēl paēdu Rāmā un domāju par to kā mainās garšas un gaumes un nopriecājos, ka nedzīvoju tuvu, jo tad man toč būtu bankrots
    • v smisļe - mainās? Tev agrāk tāds negaršoja?

      vot,tā iestade man patīk,es tur daudzas lietas savulaik esmu pirmoreiz pagaršojusi un iemācijusies taisīt - kas arī ir tas,ko visvairāk sagaidu no restorāna apmeklējuma - kāda jauna,interesanta garšas nianse,ko pievienot savām prasmēm (vai,ja tas ir kas sarežģits- ēsanas vēlmēm)
      • kur nu negaršoja, man likās, ka smird veseliem kvartāliem. es tikai nesen iemācījos ēst kumīnu un garšo man tas vēl nesenāk :D un šobrīd man šausmīgi žēl, ka es vakar nekritu saldumu kārdinājumā (es pat negāju uz to vitrīnu paskatīties, jo tur bija Daudz un Izskatījās Garšīgi)

        garšas izjūta mainās, jo šūnas garšas kārpiņās mainās pamazām un dzīvo ilgi un ir lietas, ko 'iemācās ēst' jo pēc tam tās, kas vēl palikušas atceras vecos labos laikus un smadzenēm nolasās nevis kā 'fui pē kaka' bet 'ņamma' :D
  • jā, vai ne, aizej tāds sacerējies uz labi pavadītu laiku un gardu ēdienu, bet patiesībā mājās kudiš labāk... un par to vēl naudu prasa.
    Nu mēs te reiz ar draudziņu spriedām, ka tas tikai liecina par vietējo pieprasījumu, cik mazprasīgs un drošvien ka nezinošs tas ir.
    • jā, tieši tā - abidna
      tas ēstmīļa blogs jau brīdināja,ka te tā būs, bet lokācija sanāca dikti izdevīga un,protams,maķenīt cerēju,ka nebūs tā,kā viņš raksta
      • kursh blogs tu lasit?
        • http://www.estmilis.lv/
          • Super, noderes
          • O, labs! Turpmāk ar šo varēšu sevi izklaidēt stāvot rindās u.tmldz.
          • Paldies, šis uztaisīja manu dienu!
          • Interesanti... Bet apskatot topu, kas dūrās acīs - piramīda un kas dārzā. Vietas liktu otrādi. Piramīda kuru tur rudeni restorānu nedēļas ietvaros bij pilnīgs meh. Nu tā, ka tik ļoti nekas īpašs. Bet Kas dārzā pagājušo rudeni ļoti patīkami pārsteidza pat veģetārieti (glaunos restorānos veģetārieši netiek mīlēti un bieži piedāvā kaut ko tiešām bez izdomas un garšu dažādības).
            Bet nu lab, neesmu nekāds specs arī vairs.
      • lai cik skumji nebūtu, bet nākas atzīt ka pārsvarā gadījumos viņam ir taisnība.
        viss gan nav pārmēģināts, bet tie daži gadījumi ir bijuši visai trāpīgi.
  • zin kā. tādā līmenī, kādā jūs ar ēstmīli spējat novērtēt, izvērtēt ēdienu, spēj max 10% populācijas. bet atsauksmes raksta arī pārējie 90%, uz kuriem strādā gan vietas brand dizains, gan labi pavadītais laiks (t.sk. ka vispār ir iziets uz restorānu), gan viesmīļa attieksme, jū neim it. protams, šie paši faktori strādā arī negatīvajā virzienā. bet katrā ziņā tīri ēdiena kvalitātei (jo īpaši tik smalki izvērtētai) restorānu atsauksmēs ir apmēram divdesmitā daļa.
    par atsauksmju lasīšanu - attiecībā uz viesnīcām es tā daru, ka lasu negatīvās (pie kopumā laba viesnīcas novērtējuma), lai saprastu, kas sliktākais tur ir sagaidāms un vai mani konkrēti šis aspekts uztrauc.

    kas ir Tavs Rīgas restorānu tops? nenoteiktā secībā un nenoteiktā skaitā.
    • es jau tikai izrunājos, neesmu nekāds tāds eksperts un nekāda topa man nav
      nezinu gan,vai tāpēc,ka par maz esmu vietās bijusi, vai arī esmu pārak piekasīga

      jo lielākoties sanāk aplauzties , kā piemēram, amaronē,kur astoņkājis bija nebaudāms un vēl piededzināts, vai arī ekspektācijs netiek piepildītas,kā bija trīspavāros, un,pat ja vienu reizi ir ok, tad aizejot vēlreiz, gan jau aplauzīšos, jo mani tiešām vajā kautkāda pārtikas karma

      man šķiet,ka aplauziena nebija International. nudien nespēju šobrīd vēl atcerēties

      nezinu kapēc, bet tā arī neesam bijuši Neiburgā, uz ko diezgan lielas cerības lieku
      un uz bibliotēku skopums neļauj saņemties

Powered by Sviesta Ciba